Pets Place Boerenbond Retail B.V.

BBL-Medewerker 

Details van de functie

Logo Steeds wisselende klanten zo goed mogelijk helpen, zodat zij het allerbeste baasje zijn voor hun huisdier en zorgeloos genieten van het buitenleven. Volop kansen om verder te groeien. Samenwerken met fijne collega’s. Het zijn de ingrediŽnten van jouw werk- en leerplaats als BBL-medewerker bij Pets Place Boerenbond in Utrecht. Werk waar mensen, dieren ťn tuinieren centraal staan. En waar geen dag hetzelfde is! Jij bent samen met het team het visitekaartje van onze organisatie. Je weet hoe je enthousiast op een klant afstapt, wat je moet zeggen en doen om de klant aan ons te binden. Die klant die onze winkel verlaat die denkt dan nog even terug “Zo, hier werd ik toch even goed geholpen".

Dit ga je doen
Het baasje van een puppy dat advies vraagt over diervoeding. De klant die de tuin op wil leuken met planten. En het gezin dat lekker wil plonzen in eigen tuin en op zoek is naar een opblaasbaar zwembad. Dankzij jouw goede service en adviezen weten ze precies wat ze nodig hebben en verlaten ze de winkel met volle tevredenheid. Daarnaast zorg je goed voor de dieren die we verkopen ťn dat de winkel er altijd tiptop uitziet. Extra leuk: ons assortiment is al gevarieerd, maar verandert ook nog eens met de seizoenen mee. Daardoor sta je vier keer per jaar in een compleet andere winkel! Jouw werkdagen vliegen voorbij in onze gezellige omgeving met uiteenlopende producten en al die verschillende mensen over de vloer. En met jouw collega’s vorm je een hecht team. Ons motto is ‘We gaan er met z’n allen voor’: we staan open voor elkaars ideeŽn en adviezen. En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Bespreek het met je bedrijfsleider.Meer weten over werken bij Pets Place Boerenbond? Laat je inspireren door de verhalen van onze collega’s.
Ons aanbod voor jou
Een uitdagende werk- en leerplaats in een dynamische omgeving en met een (klein) gemotiveerd team. Je krijgt begeleiding van een professionele stagebegeleider, zodat je alles uit je stage kunt halen!
  • Het salaris is gebaseerd op de CAO Non-Food, module Tuincentra, plus een vakantietoeslag van 8%.
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • 15% personeelskorting op onze mooie producten.
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 aIs je enkele reisafstand meer dan 10 kilometer is.
  • Deelname aan ons IJsvogel Campus opleidingsprogramma om jouw verkoopvaardigheden en dier- en tuin kennis te vergroten.

Dit ben jij
  • Je hebt grote affiniteit met het assortiment en interesse in het beter leren kennen van onze producten.
  • Je volgt een MBO opleiding in een commerciŽle richting/dierverzorging/paraveterinair.
  • Je kunt goed samenwerken, je bent resultaat- en klantgericht en commercieel gedreven.
  • Je bent flexibel beschikbaar (door de week, koopavonden en in het weekend).
  • Je staat open om flexibel ingezet te worden in de omliggende winkels.


Solliciteer nu!
Zie jij jezelf al werken als BBL-medewerker bij Pets Place Boerenbond? Klik op de sollicitatiebutton om je motivatiebrief en cv achter te laten. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met de bedrijfsleider via bovenstaand telefoonnummer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.