Gom

Objectleider Logistiek bij Royal FloraHolland in Naaldwijk

Details van de functie

Logo Ben jij bekend met een logistieke omgeving en wil je werken bij een gezellig familiebedrijf? Reageer dan snel!

Functieomschrijving

Bij Gom logistiek zijn wij op zoek naar een enthousiaste leidinggevende die ons schoonmaak team komt versterken als objectleider in de omgeving van Naaldwijk. De omgeving waar je werkt staat nooit stil Op deze grote werkvloer wordt vracht dag en nacht op en neer gereden. Je bent hier samen met het team verantwoordelijk voor de schoonmaak taken.

 

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn flexibel in te delen tussen 08:00 tot 20:30. Dit is een fulltime werkweek van 38 uur. 

 

Samen zorgen wij voor een schone werkomgeving!

Als objectleider geef je leiding aan jouw team bestaande uit 20 fulltime schoonmakers en schoonmaaksters. Samen met jouw klantmanager ga jij de uitdaging aan om jullie team zo goed mogelijk te begeleiden, coachen en enthousiasmeren. Je komt te werken in een leuk team waarbij samenwerking een hoge prioriteit heeft. Daarnaast zijn er ook administratieve taken zoals werkplanningen maken, uren boeken, zakelijke mails versturen en bijvoorbeeld een presentatie geven aan je team. Het is dus belangrijk dat je goed weet hoe Excel, Word en Outlook werken.

 

Jij zorgt ervoor dat de besproken resultaten behaald worden en weet de verwachtingen van de klant te overtreffen! Je voert evaluatiegesprekken en loopt DKS controles op de afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent. De uitkomsten van deze DKS controles weet je op coachende wijze te delen met jouw personeel. Jij bent de spin in het web tussen Gom, de medewerkers en de klant.

 

Wil je meer weten over deze vacature of de mogelijkheden? Neem contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als objectleider bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €16,08 en €17,74 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • een telefoon en iPad van de zaak;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, opleiding leidinggevenden, persoonlijke trainingen en diverse doorgroeimogelijkheden.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, precies en klantgericht. Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook heb je ervaring met leidinggeven en wil je de gestelde doelen behalen met jouw team! Als objectleider heb jij;

 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
 • een prettige manier van communiceren. Jij weet de verbinding te maken tussen de leidinggevenden en de schoonmaak medewerkers; 
 • ervaring met basis computervaardigheden (je weet hoe de mail, Office en een iPad werken);
 • In het bezit of in de mogelijkheid om een VOG aan te dragen;
 • kennis en/of ervaring met vloeronderhoud, of bereid om hier opleidingen in te volgen, is een pré;
 • je BOS opleiding en diploma's voor leidinggeven (een pré) op zak.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom