Gom

Schoonmaak medewerker kantoorlocatie(s) Utrecht

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een schoonmaak baan in Utrecht? Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime baan als schoonmaak medewerker in Utrecht? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor de kantoorlocaties, het hoofdkantoor van Bol.com, ViCentra en Xerox, is Gom per direct op zoek naar versterking!

 

Hoofdkantoor Bol.com: heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen op het hoofdkantoor bij Bol.com? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste schoonmaak medewerker toppers bij Bol.com in Papendorp, Utrecht.

  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden van 17:00 tot 20:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 15 uur per week.

Voor kantoorlocatie ViCentra in Utrecht de Meern zoeken wij ook een nieuwe collega. ViCentra maakt Kaleido: een insulinepomp die ernaar streeft om mensen met diabetes te laten leven op hun eigen voorwaarden.

  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17:30 tot 21:00. Het betreft een werkweek van 12.5 uur per week. Ervaring met een vloerschrobmachine is een pre.

 

Meer informatie? Neem contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaak.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Utrecht? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom