Gom

Studenten bijbaan als schoonmaak medewerker Sherpa (zorglocatie) in Naarden

Details van de functie

Logo Ben jij een student en ben jij op zoek naar een baan die goed te combineren is met je studie en aansluit bij jouw opleiding? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij een student en opzoek naar een bijbaan om wat extra's te verdienen? Dan zoeken wij jou! Bij Gom Schoonhouden zijn wij opzoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmaak medewerkers komen versterken bij een zorginstelling in Naarden. Wij komen graag met jou in contact!

 

Studeer jij bijvoorbeeld in de richting van Social Work of Pedagogiek? Dan is deze vacature extra interessant voor jou! Je zal namelijk dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren bij Sherpa, een zorginstelling waar verstandelijke beperkten begeleid wonen. De locatie in Weesp ligt vlakbij het station en is daarom goed te bereiken met het OV!

  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Werktijden zijn voor 2 uur per dag in te delen tussen 09:00 en 15:00. Dit zal dan gaan om 10 uur in de week.

 

Wil je liever meer uren werken? Dan kunnen deze locaties met elkaar gecombineerd worden.

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Rijk op [klik hier voor het telefoonnummer] of even bellen!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

  •   een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Ben jij:

  • een gedreven, enthousiaste, flexibele en gastvrije student?;
  • woonachtig in de omgeving van Weesp/Naarden?;
  • op zoek naar een leuke bijbaan, waarbij je iets extra's kunt verdienen?

 

Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou! Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

 

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom