Facilicom Solutions

Adviseur vastgoed (gebouwonderhoud) medior en senior

Details van de functie

Logo Ben jij een vastgoed man of vrouw in hart en nieren? Wil jij samen met je team borgen dat gebouwen langer blijven bestaan? Heb jij oog voor wat een gebouw nodig heeft? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Facilicom Solutions is een van de vier divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je 'u' tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging voor Facilicom Group niet snel te groot. We zijn een totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Onze supertechneuten en facilitaire helden leveren maatwerk, zodat we de service verlenen waar onze klanten behoefte aan hebben. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

Jouw team:

Met een groep ervaren professionals ga jij aan de slag. De sfeer is open en van hiërarchie zijn wij wars. Vragen, problemen lossen we met elkaar op, kennis dragen we over en zo worden we elke dag iets beter. Wij werken flexibel, vanuit huis, bij de klant en uiteraard doen we ons best elkaar op kantoor te ontmoeten.

Wat wij belangrijk vinden aan en in ons werk? Dat we de dingen doen die ertoe doen, die van waarde zijn en waarde geven voor anderen. Dit doen we vanuit vertrouwen, veiligheid en duidelijkheid. Samen zijn we in staat vraagstukken terug te brengen naar de essentie en bovenal doen wij ons werk met plezier!

 

Wat ga je doen?

Als adviseur vastgoed zet je je kennis en kunde in voor het uitvoeren van (technische) inspectie- en adviesopdrachten op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed. Je adviseert klanten onder andere over het verduurzaming, beheren en onderhouden van diverse soorten vastgoed. Denk hierbij aan monumenten, lokaal en landelijke overheidsgebouwen, gemeentelijk vastgoed, onderwijsgebouwen en zorginstellingen. En als kers op de taart hebben we voor de reislustige adviseur, ook opdrachten over heel de wereld (in Europe). Je realiseert opdrachten door het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen, werkbegrotingen/jaarplannen en rapportages volgens de NEN2767 en/of RVB BOEI-methodiek. Je opereert hierin in de rol van inspecteur en adviseur en/of als projectleider.

Waarom bij ons?

Allereerst hebben we een prachtige, diverse portefeuille aan opdrachten, denk aan kantoren, scholen, molens, kerktorens, penitentiaire inrichtingen enzovoort. We bieden je een diversiteit aan werkzaamheden, de afwisseling van binnen en buiten en een blik achter de schermen op locaties waar je normaal gesproken niet zo snel komt. We zijn een bedrijf met meer dan gemiddeld oog en hart voor duurzaamheid en social responsibility. En bij ons krijg je de vrijheid om je tijd zo efficiënt mogelijk in te vullen voor jou en voor ons, uiteraard betalen we een goed salaris en daarnaast kom je in een leuk team! 

Wat je krijgt

Wat krijg je ervoor terug?

Een baan bij Facilicom Onderhoudsadvies betekent:

Je komt in een frisse, creatieve en leuke werkomgeving, met een passie voor gebouwen! Je maakt onderdeel uit van een innovatief, professioneel, dynamisch team van 14 collega's.

Wij zijn van mening dat we met elkaar het verschil maken en elkaar hierin aanvullen om het beste uit onszelf en uit onze producten en diensten te halen. Je kunt je stempel zetten en impact maken samen met je collega's binnen het bedrijf. 

Je krijgt:

-   Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 3.000,-- en 5.000,-- fulltime per maand

-   Een auto, laptop, telefoon 

-   Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en een NS-businesscard;

-   Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

-   Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan.

-   Grote mate van vrijheid en verantwoording waar en hoe je wilt werken

-   27 vakantiedagen

Spreekt je dit aan en neem jij de juiste 'bagage' mee op professioneel en persoonlijk vlak? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. 

Wie je bent

Wat neem je mee?

-   Een aantal jaren ervaring in een rol als inspecteur

-   Een pré heb je als je ervaring hebt in een rol als adviseur

-   Je hebt een technisch achtergrond

-   Kennis van en ervaring met gebouwenonderhoud

-   Vakgerichte kennis van wet- en regelgeving voor gebouwen is een pré

-   Kennis van basisinstallaties, materialen en van voorkomende onderhoudsrecepten;

 

Wat je als persoon meeneemt:

-   De liefde voor gebouwen!

-   Een positieve, oplossingsgerichte instelling

-   De ambitie om te willen groeien als persoon én in teamverband

 

 

Solliciteren en meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je meer weten over de vacature, de sollicitatieprocedure of het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op met Elske Beukers, corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

 

Om jouw aanleg en talenten te kunnen matchen met onze vacature, maakt een beknopt assessment, bestaande uit een persoonlijkheidstest en een test over probleemoplossend vermogen, onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Direct reageren? Stuur ons dan jouw motivatie en cv! Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.

 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions