Facilicom Solutions

Projectleider bestaand vastgoed

Details van de functie

Logo Ben jij onze nieuwe projectleider die met jouw ervaring bijdraagt aan onze groei? Wil jij je tanden zetten in complexe projecten? Lees dan verder.

Functieomschrijving

Team OnderhoudsAdvies van Facilicom Solutions is op zoek naar een Projectleider. Ben je een ervaren technisch gebouwenbeheerder? We komen in beide gevallen graag met jou in contact!

 

Wie zijn wij?

Het team OnderhoudsAdvies van Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. 

Facilicom Solutions heeft businessunits op het gebied van Bouw & Installatie, PPS Contracten, Integrale Facilitair Managementcontracten, Management & Advies, Contractonderhoud en Trigion Brand & Beveiligingstechniek.

In deze rol word je projectleider bij de businessunit vastgoed advies. Wij zijn verantwoordelijk voor het vastgoed, de inspecties en de meerjarenonderhoudsplannen met de daaruit voortvloeiende opdrachten. Wij adviseren onder andere over het verduurzamen, beheren en onderhouden van diverse soorten vastgoed. Denk hierbij aan Monumenten, gemeentelijk vastgoed, onderwijsgebouwen en zorginstellingen. Tevens sturen we diverse uitvoeringsgerichte projecten aan zoals: onderhouds-, verbouw-, restauratie- en verduurzamingsprojecten.

 

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van (complexe) projecten die keer op keer veelzijdig en uitdagend zijn. Deze projecten variëren in complexiteit en het is aan jou om in korte tijd te begrijpen wat de situatie is bij de opdrachtgever en een passend resultaat te realiseren. Om tot het beste resultaat te komen vinden wij het volgende belangrijk:

 • Klantgericht projectmanagement; je gaat voor het resultaat voor de opdrachtgever, dit betekent de kwaliteit is goed, planning en budget zijn behaald en een goede communicatie. Je signaleert knelpunten pakt je verantwoordelijkheid en maakt zaken bespreekbaar. 
 • Enthousiasmerend aansturen; samen met het team voeren jullie de opdracht uit. Door jouw enthousiasme en sterke sociale vaardigheden inspireer en motiveer je het inspectieteam. Je communiceert duidelijk en vriendelijk en hebt oog voor je collega's.

 

Het team

Met een groep ervaren professionals ga jij aan de slag. De sfeer is goed onderling en er worden geregeld activiteiten ondernomen na werktijd. Je geeft elkaar feedback als dat nodig is en als je problemen of vragen hebt, reageren wij snel. Samen met jouw collega's draag je kennis aan elkaar over. Er wordt veel vanuit huis gewerkt en afhankelijk van je werk zit je ook minimaal één dag bij de klant. Daarnaast vinden we het belangrijk om één dag samen op kantoor te zijn voor de kennisoverdracht en voor het face-to-face-contact met collega's.

Wat je krijgt

Wij en onze klanten kunnen niet zonder jouw talent. Zonder jou geen Facilicom Solutions! Op basis van een 40-urige werkweek bieden wij jou: mooie opdrachten op het gebied van verduurzaming en renovatie bij toonaangevende landelijke opdrachtgevers!

 

 • Brutosalaris van € 4.500,- tot € 5500,- per maand, 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Telefoon en laptop;
 • Auto;
 • Cursussen en opleidingen;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken, vanuit huis of op één van de kantoren;
 • Vrijheid in de indeling van je werk;
 • Een aanbod van collectieve verzekeringen

Wie je bent

Wat zoeken we in jou?

We zijn op zoek iemand die samen met ons het bedrijf verder kan laten groeien. Door jouw technische kennis en ervaring met het aansturen van projecten en/of projectteams zorg je ervoor dat wij onze opdrachtgevers blij kunnen maken met een uitstekende uitvoering van hun (complexe) projecten. Door de complexiteit van de verschillende projecten is het noodzakelijk dat je sterk bent in analytisch denken en snel informatie kunt verwerken.

 

Daarnaast ben jij:

 • Gericht op klanttevredenheid en kwaliteit, zonder het financiële resultaat uit het oog te verliezen;
 • Zelfstandig en autonoom en ben je proactief en stevig als er knelpunten zijn;
 • Inspirerend en enthousiasmeer je het team met jouw grote hoeveelheid positieve energie
 • Een expert in projectmanagement;
 • Een technische of bouwkundige opleiding;
 • Kennis van en ervaring met gebouwonderhoud.

 

Solliciteren en meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je meer weten over de vacature, de sollicitatieprocedure of het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op met Elske Beukers, corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

 

Om jouw aanleg en talenten te kunnen matchen met onze vacature, maakt een beknopt assessment, bestaande uit een persoonlijkheidstest en een test over probleemoplossend vermogen, onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Direct reageren? Stuur ons dan jouw motivatie en cv! Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions