Facilicom Solutions

Kwaliteitsmanager (Consultant Kwaliteit)

Details van de functie

Logo Heb jij passie voor kwaliteit, ben jij een kwaliteitsbewaker die zorgt dat processen op de juiste manier lopen en dat certificeringen op orde zijn? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn Facilicom Solutions en wij dragen bij aan de meest passende facilitaire dienstverlening voor onze klanten. Facilicom Solutions is een totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Onze supertechnici en facilitaire specialisten weten wat de klant beweegt en leveren maatwerk. We doen dat in het bedrijfsleven, bij overheidsorganisaties en in sectoren als zorg en onderwijs. Hoe we dat doen? Met een aanpak die mensgericht, duurzaam, pragmatisch en innovatief is. En bovenal met een grote passie voor het vak. Je kunt dus rekenen op een dynamische werkomgeving waar jij als gedreven Consultant Kwaliteit het verschil kunt maken! Wij werken samen aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen!Wat ga je doen?

Als Consultant Kwaliteit kom je te werken binnen het enthousiaste K&V team van Facilicom Solutions. Wij ondersteunen al onze bedrijfsonderdelen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Als Consultant Kwaliteit ben je nauw betrokken bij de business en geef je ondersteuning aan de kwaliteitscertificeringen, zowel de managementsystemen als de technische certificeringen, zoals ISO 9001,†BRL 6000, BRL 6010, SCIOS, F-gassen, BMI, OAI en BORG. Dit doe je bij de technische bedrijven van Breijer en Trigion Brand en Beveiligingstechniek. Je hebt kennis en expertise op gebied van kwaliteit en procesoptimalisatie en je bent in staat de geldende wet- en regelgeving en de klanteisen vanuit de processen te vertalen naar de operatie. Je bent nauw betrokken bij de contracten en de naleving van de gemaakte afspraken.Hoe wij dit doen?

Dit doen we door samen te werken met onze (interne) klanten, we zijn in staat te verbinden en onze collega's mee te nemen in het proces. Weerstand weten wij om te buigen, want alleen zo behalen wij ons resultaat. Uiteraard hebben wij kennis van zaken, wij houden elkaar als team up to date, leren van elkaar en nemen elkaar mee in de expertise die we hebben. Wij signaleren ontwikkelingen die wij zien, wij bezoeken de locaties van onze klanten door het hele land en wij staan in contact met de contractverantwoordelijken en de vak-technici. Om de kwaliteit te toetsen, voeren wij interne audits uit en begeleiden wij externe audits.Bij ons is een Consultant Kwaliteit altijd in verbinding met de organisatie. Wij zijn zichtbaar, men weet ons te vinden, we zijn laagdrempelig, benaderbaar, de business kan niet zonder ons!†Wat je krijgt

Je komt terecht in een gezellig team in een organisatie die altijd in beweging is. Je bent de kwaliteitsbewaker binnen de technische bedrijven van Facilicom Solutions, maar daarnaast ook onderdeel van de Facilicom Group met interessante (financiŽle) voordelen. Jouw arbeidsvoorwaardenpakket bestaat uit o.a.:

 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 3.500 - € 5.000 fulltime per maand;
 • Pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Auto, laptop en smartphone;†
 • Mogelijkheden voor thuiswerken en flexibele werktijden;
 • Verschillende (online) trainingen en opleidingsmogelijkheden!

Wie je bent

Je bent een verbinder, je weet de ander mee te krijgen! Je houdt ervan dat geen dag hetzelfde is, je bent flexibel en creatief, jouw brein ziet mogelijkheden! Je bent deskundig op het gebied van kwaliteit en hebt affiniteit met techniek. Als het nodig is geef je duidelijk de grenzen aan en laat je jouw krachtige persoonlijkheid zien. Dit†doe je met als doel de organisatie te verbeteren en de medewerkers te laten groeien.Om deze rol succesvol in te kunnen vullen heb je:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een kwaliteitsrol;
 • VCA VOL;
 • Ervaring met interne audits;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.Wil jij in deze vrije, zelfstandige functie bijdragen aan de verdere verbetering van onze organisatie? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!†

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions