STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Stouten Fourage B.V.

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding neme n wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Stouten. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan word je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het traject zal je bij Stouten al aan de slag gaan als logistiek medewerker.

Zo word je klaar gestoomd om na het behalen van je rijbewijs als chauffeur aan de slag te kunnen gaan op 1 van de jonge open combi's. Je bent verantwoordelijk voor het transport van fourageproducten, trekkers, machines of stukgoed. Iedere vracht is anders en dat is de uitdaging. Binnen de functie bestaat er eventueel de mogelijkheid om zelf de vracht te laden en te lossen met een mini-shovel. Het is mogelijk om zowel binnenlands als buitenlands te rijden. Als chauffeur binnenlands zal je elke avond thuis zijn en werken van maandag tot en met vrijdag met incidenteel op zaterdag. Wil je internationaal rijden? Dan ben je de gehele week van huis en kom je op vrijdagavond of zaterdagochtend thuis. Zondagen ben je gegarandeerd vrij!

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B en enige rijervaring;
  • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te worden;
  • Affiniteit met de agrarische sector;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Bruinisse te komen (max 30 km).

Waar ga je werken?

Groots in Fourages, dat is Stouten Fourage. In,- en verkoop van hooi, stro, luzerne, kuilgras en strooisels. Stouten Fourage is een echt familiebedrijf. Rond 1970 startte het bedrijf met visserijactiviteiten. Rond 1985 werden de activiteiten uitgebreid met fourage werkzaamheden.
Het resultaat na jaren van hard werken is dat Stouten Fourage nu een succesvol internationaal handels,- en transportbedrijf is.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject met subsidie vanuit STL om je groot rijbewijs te halen;
  • Een tijdelijk contract bij Stouten Fourage B.V. met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;
  • Een afwisselende en uitdagende baan met dagelijks veel klantcontact.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL