Gom

Meewerkend teamleider schoonmaak bij Damen Shipyards in Gorinchem

Details van de functie

Logo Parttime als meewerkend teamleider bij Damen Shipyards in Gorinchem werken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Functieomschrijving

Als meewerkend teamleider ben je zowel schoonmaakmedewerker als leidinggevende bij Damen Shipyards. Damen Shipyards Group†is een†Nederlands†scheepsbouwconcern†met meer dan dertig werkmaatschappijen in binnen- en buitenland en hoofdkantoor in†Gorinchem.†Als meewerkend teamleider geef je leiding aan een team van schoonmaakmedewerkers en ben jij de rechterhand van de rayonleider. Jij en je team zijn verantwoordelijk voor het reinigen van de vloeren, de algemene ruimtes en het sanitair van de werknemers.
  • De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Maandag, dinsdag en donderdag 16:30 uur tot 19:30 uur en woensdag en vrijdag van 15:30 uur tot 19:30 uur. De rest van de uren kan flexibel ingezet worden. Dit betreft een parttime dienstverband van 18,5 uur per week.

Bij Gom ben je mťťr dan een meewerkend teamleider: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Jij bent het visitekaartje van Gom. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als meewerkend teamleider bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,74 en €17,07 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • †vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, opleiding leidinggevenden, persoonlijke trainingen en diverse doorgroeimogelijkheden.Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Je bent enthousiast, gastvrij en klantgericht. Als meewerkend†teamleider†in de schoonmaak weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega's toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • In ieder geval 2 a 3 jaar ervaring als schoonmaker, interieurverzorger of een andere functie in de schoonmaakbranche.†

Ben jij de meewerkend teamleider die wij zoeken in Gorinchem? Solliciteer dan snel!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom