Axxicom Airportcaddy

Planner/Dispatcher op Schiphol - Axxicom Airportcaddy

Details van de functie

Logo Zit plannen en organiseren in jouw DNA en ben je op zoek naar een dynamische baan op de luchthaven Schiphol, Amsterdam? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als planner op Schiphol (ook wel Dispatcher genoemd) draag jij eraan bij dat passagiers met een handicap of beperking die ondersteuning nodig hebben bij het reizen, op de juiste plaats van bestemming komen.Je bent verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse aangevraagde passagiersassistentie. Door middel van een juiste planning zorg je dat onze dienstverlening ten allen tijden correct verricht kan worden. Hierdoor draag je bij aan een effectieve en efficiŽnte dienstverlening voor alle passagiers met een begeleidingsbehoefte met als doel dat de passagier tijdig begeleid wordt. Het Operations Control Center (OCC) is onze spil binnen de operatie. Vanuit het OCC wordt de planning gemaakt van alle aanvragen voor passagiersassistentie. Samen met je collega planners ben je dagelijks bezig met het maken van een zo optimale ervaring van onze dienstverlening voor de passagier, de airlines en Schiphol.Je voornaamste werkzaamheden zijn:

 • Je maakt een tijdige, effectieve en efficiŽnte planning op basis van de aanvragen voor passagiersassistenten;
 • Je registreert de assistentie-aanvragen die zowel telefonisch als digitaal binnenkomen. Je maakt hierbij gebruik van een planningsprogramma;
 • Je signaleert verstoringen en incidenten. Je escaleert dit tijdig en zorgvuldig naar jouw collega dutymanager zodat er een juiste oplossing geboden kan worden.
 • Je verzorgt de verslaglegging van de dagelijkse operatie.Hier ga je voor werken

Axxicom is er voor de passagiers op Schiphol voor wie reizen een uitdaging is. Voor alle passagiers met een zichtbare of onzichtbare (mobiliteits)beperking. Of het nou om een passagier op leeftijd, met een gebroken been of minder zicht gaat; door ons staat de uitdaging die zij ervaren even niet meer centraal en kunnen ze zich even koning of koningin voelen. We staan dagelijks voor ze klaar met een luisterend oor en een helpende hand. Met ons werk maken wij de start of het einde van hun reis aangenamer.Samen met 1000 collega's staan we dag in, dag uit klaar voor deze passagiers. We zorgen ervoor dat zij goed begeleid worden op Schiphol; van aankomst tot aan het vliegtuig of andersom. Dit gebeurt dag en nacht, 24/7. Door ons werk kan iedereen snel en veilig op reis en daar kan jij aan bijdragen.Axxicom heeft een mooie basis staan. Maar we zijn ambitieus: wij willen de komende jaren steeds verder verbeteren en professionaliseren zodat de klantervaring nůg beter wordt. Axxicom is een mensenbedrijf. Onze ambitie kunnen we alleen waarmaken door de juiste combinatie van mensen, processen en IT.†In ons Operations Control Center (OCC) komen deze samen op de dag van uitvoering.

Wat je krijgt

Wij bieden een dynamische en leuke werkplek die volop in beweging is en waar je echt het verschil kunt maken. Je kunt meedenken over de toekomst en mooie successen boeken. En dat alles op de leukste werkplek van Nederland, namelijk luchthaven Schiphol!Daarnaast kun je rekenen op:
 • Je salaris bedraagt maximaal € 2.960,- bij een 32-urige werkweek;
 • Je treedt in dienst voor een jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan krijg je een vast dienstverband;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en een ORT vergoeding als je op zaterdag, zondag en/of onregelmatig werkt;†
 • Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Je ontvangt een vergoeding voor reiskosten tot 20 km enkele reis (max €7.60 per dag) en de mogelijkheid tot gratis parkeren tijdens werktijd op Schiphol;†
 • Je ontvangt een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 1,40 euro per uur t/m september 2024;
 • Je ontvangt een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 0,70 euro per uur tot december 2024;
 • Je bouwt een goede pensioenvoorziening op;
 • Je hebt de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wie je bent

Plannen en organiseren zit in jouw DNA. Je weet in elke situatie het overzicht te bewaren. Je begrijpt wat een 24/7 omgeving met zich mee kan brengen en stelt je hierin flexibel op. Je bent sociaal en communicatief vaardig en zorgt samen met jouw collega's voor een optimale passagiers ervaring.Wat we van je vragen
 • Je hebt een afgeronde hbo bachelor opleiding;
 • Minimaal een jaar ervaring als planner;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent bereid om in wisseldiensten en in weekenden te werken;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar. Je werkt maximaal 32 uur per week.Solliciteren en meer informatie

Ben je geÔnteresseerd in deze functie en wil je meer weten over de vacature,†de sollicitatieprocedure of het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op met Elske Beukers, corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .Om jouw aanleg en talenten te kunnen matchen met onze vacature, maakt een beknopt assessment, bestaande uit een persoonlijkheidstest en een test over probleemoplossend vermogen, onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.Direct reageren? Stuur ons dan jouw motivatie en cv!Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Axxicom Airportcaddy