Axxicom Airportcaddy

Duty manager op Schiphol ? Axxicom Airportcaddy

Details van de functie

Logo Zoek jij een functie als leidinggevende in de luchtvaart in de buurt van Amsterdam of Schiphol? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als Dutymanager draag jij eraan bij dat passagiers met een handicap of beperking die ondersteuning nodig hebben bij het reizen, op de juiste plaats van bestemming komen.

 

Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie op Schiphol. Je geeft direct leiding aan planners en functioneel stuur je supervisors en passagiersassistenten aan. Je bent regelmatig op de vloer te vinden. Je neemt hen mee door te delen waar je mee bezig bent en welke plannen er liggen, maar ook door hen te ontwikkelen en te coachen. Je ondersteunt hen in het stellen van de juiste prioriteiten, het planmatig werken en het meedenken over de langere termijn.

 

Je bent een ervaren leider die waarde creëert en weet wat mensen nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Je vindt dan ook makkelijk de aansluiting en weet mensen mee te krijgen in de verandering, die jij zelf (mede) teweeg brengt.

 

Je voornaamste werkzaamheden zijn:

 • Je geeft leiding aan de planners;
 • Je geeft functioneel leiding aan de supervisors en passagiersassistenten;
 • Je bewaakt de efficiency en verloop van de dienst;
 • Je herkent verbetermogelijkheden voor de korte en lange termijn en doet hierin verbetervoorstellen;
 • Je stimuleert en enthousiasmeert een lerende mindset bij alle medewerkers;
 • Je onderhoudt het contact met diverse samenwerkingspartijen;
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor het behalen van onze tijdigheid KPIs op de dag van uitvoering én voor het initiëren en uitvoeren van verbetervoorstellen om deze KPIs naar een hoger niveau te tillen.

 

Operations Control Team

Je bent onderdeel van het Operations Control team samen met 5 andere Dutymanagers. Hiermee draag je bij aan het formuleren en uitvoeren van de strategie voor een steeds betere operatie in de toekomst. Je hebt dus scherp de focus op het naleven van kwaliteit, het jaarplan en het managen van afwijkingen. Op tactisch niveau onderhoud je onder andere het contact met Schiphol en luchtvaartmaatschappijen, lever je de juiste rapportages aan en schrijf je actie- en verbeterplannen voor de operatie. 

 

Hier ga je voor werken

Axxicom is er voor de passagiers op Schiphol voor wie reizen een uitdaging is. Voor alle passagiers met een zichtbare of onzichtbare (mobiliteits)beperking. Of het nou om een passagier op leeftijd, met een gebroken been of minder zicht gaat; door ons staat de uitdaging die zij ervaren even niet meer centraal en kunnen ze zich even koning of koningin voelen. We staan dagelijks voor ze klaar met een luisterend oor en een helpende hand. Met ons werk maken wij de start of het einde van hun reis aangenamer.

 

Samen met 1000 collega's staan we dag in, dag uit klaar voor deze passagiers. We zorgen ervoor dat zij goed begeleid worden op Schiphol; van aankomst tot aan het vliegtuig of andersom. Dit gebeurt dag en nacht, 24/7. Door ons werk kan iedereen snel en veilig op reis en daar kan jij aan bijdragen.

 

Axxicom heeft een mooie basis staan. Maar we zijn ambitieus: wij willen de komende jaren steeds verder verbeteren en professionaliseren zodat de klantervaring nóg beter wordt. Axxicom is een mensenbedrijf. Onze ambitie kunnen we alleen waarmaken door de juiste combinatie van mensen, processen en IT. In ons Operations Control Center (OCC) komen deze samen op de dag van uitvoering.

Wat je krijgt

Wij bieden een dynamische en leuke werkplek die volop in beweging is en waar je echt het verschil kunt maken. Je kunt meedenken over de toekomst en mooie successen boeken. En dat alles op de leukste werkplek van Nederland, namelijk luchthaven Schiphol!

 

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Je salaris bedraagt maximaal € 5.474,- per maand bij een 40-urige werkweek;
 • Je treedt in dienst voor een jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan krijg je een vast dienstverband;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en een ORT vergoeding als je op zaterdag, zondag en/of onregelmatig werkt; 
 • Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Je ontvangt een vergoeding voor reiskosten tot 20 km enkele reis (max €7.60 per dag) en de mogelijkheid tot gratis parkeren tijdens werktijd op Schiphol; 
 • Je ontvangt een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 1,40 euro per uur t/m september 2024;
 • Je ontvangt een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 0,70 euro per uur tot december 2024;
 • Je bouwt een goede pensioenvoorziening op;
 • Je hebt de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wie je bent

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschift. Je bent een authentieke leider, die begrijpt wat een 24/7 omgeving met zich mee kan brengen en wat dit van medewerkers vraagt. Je bent analytisch en zoekt zelf naar vernieuwing en verbetering. Je werkt graag met data en weet dit toe te passen in jouw werkzaamheden.

 

 

Wat we van je vragen
 • Je hebt een afgeronde hbo bachelor opleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent bereid om in wisseldiensten en in weekenden te werken (tussen 06:30 en 23:00 uur, diensten van 8 uur);
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

 

Solliciteren en meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je meer weten over de vacature, de sollicitatieprocedure of het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op met Elske Beukers, corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

 

Om jouw aanleg en talenten te kunnen matchen met onze vacature, maakt een beknopt assessment, bestaande uit een persoonlijkheidstest en een test over probleemoplossend vermogen, onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Direct reageren? Stuur ons dan jouw motivatie en cv!

 

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Axxicom Airportcaddy