Gom

HR Medewerker

Details van de functie

Logo Heb jij ervaring in het HR vak en ben je administratief sterk? Kom dan werken op het HR Shared Service Center van Gom!

Functieomschrijving

Voor onze HR afdeling, het HR Shared Service Center (HRSSC) van Gom, zoeken wij een HR Medewerker. Het HRSSC is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie van de ruim 6.500 medewerkers. Vanuit jouw rol ondersteun je de HR Business Partners, leidinggevende en de uitvoerende medewerkers van Gom. Het HRSSC bestaat uit een team van 12 gedreven en enthousiaste collega's. Je komt te werken in een energieke werkomgeving waarin je jezelf kunt uitdagen en op HR gebied kunt ontwikkelen.

Wat ga je doen?
In jouw rol als HR Medewerker ben jij de schakel tussen HR en de operatie. In jouw werkzaamheden ondersteun je de leidinggevende proactief door deze te ontzorgen op administratief vlak. Je schroomt niet om elkaar aan te spreken op het nakomen van gemaakte afspraken en je vraagt actief feedback. Dit doe je op een klantgerichte en faciliterende wijze zodat je interne collega's optimaal worden geholpen.

Wat betekent dit?
Dit betekent dat jij opgestelde arbeidsovereenkomsten controleert in ons personeelssysteem, de HR gerelateerde post verzorgt, de HR correspondentie uitwerkt en je bestelt diverse attenties ten behoeve van de medewerkers. Je voert personeelsmutaties door en je houdt ons personeelsinformatiesysteem (AFAS) up-to-date! Je beheert en actualiseert de digitale personeelsdossiers en je stelt HR rapportages op. Jij fungeert als vraagbaak voor klantmanagers, teamleiders en medewerkers betreffende HR vraagstukken. Wanneer een HR vraag niet door jou beantwoord kan worden, weet je feilloos wie daarvoor wel te benaderen is.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen portefeuille (eigen rayon), hierin heb jij de lead en je geeft advies en denk je mee. Dit uiteraard op een zelfstandige, klantgerichte en proactieve manier! Kortom wij kunnen geen dag zonder jou!

Wat je krijgt

Je komt te werken bij Gom, onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en behoren tot de top van schoonmaakdienstverleners. Wij werken vanuit de overtuiging dat dit resultaat een optelsom is van de prestatie die wij met elkaar leveren; iedere dag weer. We zijn een organisatie die zich specialist mag noemen en daar zijn wij trots op. Dit doen we binnen de segmenten Onderwijs, Offices, Specialistische Reiniging en Zorg.

Naast een interessante en veelzijdige functie bij een mensgerichte organisatie, bieden wij

  • Een salaris van maximaal € 3.200,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime inzet;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Netto onkostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
  • Uiteraard kun je gebruik maken van diverse opleidingsprogramma's en is persoonlijke ontwikkeling een belangrijk thema. Bij ons heb je vrijheid om jezelf te ontwikkelen!

Wie je bent

Persoonlijkheid vinden wij erg belangrijk! Ben jij iemand die graag verantwoordelijkheid draagt, kansen ziet, pro actief zaken oppakt en goed kan luisteren en doorvragen zodat je echt snapt wat de ander nodig heeft? Werk je ook nog nauwkeurig en heb je humor? Dan ben jij degene die wij zoeken. 

Je hebt een mbo4 diploma met een aantal jaren werkervaring als administratief medewerker op HR gebied. Binnen onze HR afdelingen zijn mogelijkheden en kansen om je verder te ontwikkelen! Daarnaast is het een grote pré als je ervaring hebt in het werken met AFAS als personeelssysteem.

Ben jij die HR kracht die wij toevoegen aan onze HR Shared Service Center? Reageer dan snel!

Liever eerst nog wat vragen of te weten komen over deze rol? Neem dan contact op met onze recruiter Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom