Gom

HR Business Partner

Details van de functie

Logo Weet jij als HR Business Partner jouw collega's te inspireren het beste uit zichzelf te halen? Ben je gedreven om ook een aantal HR projecten op te pakken?

Functieomschrijving

Als HR Business Partner bij Gom ben je sparringpartner en adviseur voor klantmanagers in de operatie. Je geeft invulling en uitvoering aan het HR beleid en geeft een vertaling daarvan naar de operatie. Je signaleert en analyseert wat er gebeurt in jouw regio en stelt proactief verbetervoorstellen voor. Vanuit de doelstelling 'samen bijdragen aan een betere leefomgeving voor iedereen' weet jij je collega's te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. 

 

Dit doe je door vanuit jouw expertise mee te denken en te adviseren op het gebied van o.a.:

 • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid;
 • Ontwikkeling en interne doorstroming;
 • Cultuur en leidinggeven;
 • Wet- en regelgeving en juridische casuïstiek.

Je levert een actieve bijdrage aan het creëren en uitdragen van een gedegen personeelsbeleid voor de Gom collega's die werken in een integraal Facilicom Solutions contract. Dit ga je ongeveer 16 uur per week doen waarbij de nadruk ligt op locaties in Noord- en Zuid Holland en Noord-Brabant. Je zorgt dat de lijnmanagers in staat zijn om het personeelsbeleid uit te voeren en dragen. Hiermee zorg je ervoor dat de zij krachtiger worden in hun leidinggevende rol en we de juiste mensen op de juiste plaats hebben. Daarbij draag je bij aan gemotiveerde medewerkers, die werkgeluk ervaren, met als doel een team te vormen van duurzaam inzetbare en betrokken medewerkers.

 

Naast deze operationele kant van de functie zul je ook een aantal HR gerelateerde projecten oppakken, inspringen bij rayons met hoog verzuim of bij nieuwe klanten om daar meer te vertellen over ons HR beleid etc. 

 

Wij zijn Gom

Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en behoren tot de top van schoonmaakdienstverleners. Wij werken vanuit de overtuiging dat dit resultaat een optelsom is van de prestatie die wij met elkaar leveren; iedere dag weer.

 

We zijn een organisatie die zich specialist mag noemen en daar zijn wij trots op. Binnen de segmenten Onderwijs, Offices, Specialistische Reiniging en Zorg zorgen we niet alleen voor behoud van kwaliteit & werkgeluk maar stimuleren we ook tot het continue ontwikkelen en doorvoeren van structurele verbeteringen. 

Wat je krijgt

Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar we elke dag écht impact maken met onze schoonmaak dienstverlening. Laagdrempelige werksfeer met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid waarin positief kritisch de boventoon voert. Je wordt onderdeel van het HR team waar je nauw samenwerkt met de Adviseur HR Support en je krijgt administratieve ondersteuning vanuit het HR Shared Service Center. Gom breed maak je deel uit van een team van zeven HR Business Partners. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om jouw eigen agenda in te delen waarbij aanwezigheid op locaties voor overleggen met Klantmanager en middenkader een bepaalde mate van flexibiliteit vragen.

 

Naast een veelzijdige functie in een leuk team, bieden wij:
 • een salaris tussen de € 3.900,- en € 4.600,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime inzet;
 • een interessante tantième regeling (winstdeling);
 • een leaseauto met NS Business Card;
 • netto onkostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding;
 • een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's! 

Wie je bent

Om succesvol te zijn in deze functie ben je resultaatgerichtheid, vernieuwend en weet je te verbinden. Je bent een veerkrachtig persoon, die mee kan denken en bewegen met de organisatie. Je snapt het spanningsveld met de operatie, weet hoe die te bewegen en mee te krijgen. Je bent daadkrachtig en communicatief sterk en tactisch, je hebt immers met verschillende belangen te maken. Je hebt een sterke helicopterview en oog voor de lange termijn. Je krijgt energie van een dynamische en veeleisende omgeving en bouwt graag mee aan een organisatie in beweging. Door de combinatie van een operationele functie en het oppakken van projecten ben jij van alle markten thuis. Je weet moeiteloos te schakelen en je bent in staat het overzicht te behouden.

 

Daarnaast beschik je over:
 • een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur richting HRM;
 • 3 tot 5 jaar relevante ervaring binnen het HRM domein in een HR adviserende of HR Business Partner rol;
 • ervaring met projectmatig werk;
 • affiniteit met onze doelgroep of ervaring met vergelijkbare doelgroepen.

 

Ben jij de energieke, gedreven en verbindende HR Business Partner die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! 

 

Wil je eerst nog vragen stellen over deze functie of onze organisatie? Dat kan! Neem dan contact op met Sven Vos (onze recruiter) via [klik hier voor het telefoonnummer] .Jeffrey de Geus (onze recruiter) via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom