City 360

BOA parkeercontroleur gemeente Vlaardingen

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Vlaardingen
25 juni 2024

Details van de functie

Logo Maak jij graag het verschil als het komt op veiligheid en handhaving? Ben jij de BOA die met kennis en kunde vervelende situaties als sneeuw voor de zon laat verdwijnen? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Vlaardingen? Dan is deze functie als boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou.  

 

Wat ga je doen als boa parkeercontroleur?

Als boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Vlaardingen verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in de gemeente Vlaardingen altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over het parkeren en je bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Daarnaast houd jij jouw oren en ogen open voor zwerfafval en andere eventuele excessen. Deze bevindingen geef jij vervolgens door aan jouw collega's van de openbare ruimte. Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je in de gemeente Vlaardingen altijd in koppels werkt. Zo houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan, en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

 

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een bruto maandsalaris van €2.436,30 op basis van 40 uur;
 • Een onregelmatigheidsvergoeding, reiskostenvergoeding, maaltijd- en telefoonvergoeding;
 • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of de gemeente;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus.

Wie je bent

Als parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

 • Een geldig boa-getuigschrift is een pré;
 • Je kan omgaan met een PDA;
 • Goede communicatieve skills;
 • Een geldig rijbewijs B is een pré.

 

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

 

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature boa parkeercontroleur Vlaardingen door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360