Embrace hospitality services

Receptionist Academiegebouw Utrecht

Details van de functie

Logo Is Hospitality jouw middle name? Word dan receptionist bij het Academiegebouw bij de Universiteit van Utrecht en maak elke dag bijzonder. Voor vele mensen én jezelf!

Functieomschrijving

Je wilt bij Embrace werken, omdat je ?
 • start met een goed inwerktraject en een workshop hospitality.
 •  je volop kunt ontwikkelen. Doorgroeien naar teamleider? Of juist een andere kant op, bijvoorbeeld recruitment of planning? In onze grote en landelijke organisatie is veel mogelijk.
 • je in de fijne sfeer van ons stabiele familiebedrijf direct thuis voelt.

Het visitekaartje van het Academiegebouw bij de Universiteit van Utrecht dat ben jij! Jij bent de eerste persoon die bezoekers, medewerkers, leveranciers en klanten zien als ze binnenkomen en de laatste als ze het gebouw verlaten. Kortom, als iemand ervoor kan zorgen dat zij zich welkom voelen, dan ben jij het wel! 

Als gastvrouw-/heer of host net dat stapje extra zetten om mensen optimaal te helpen en een glimlach op hun gezicht te toveren: precies daarin zit voor jou de voldoening. Daarnaast pak je uiteenlopende administratieve en facilitaire werkzaamheden op, zoals mails versturen, de telefoon aannemen, vergaderruimtes reserveren en zorgen dat koffie en thee klaarstaat.

Het mooie van jouw baan als receptionist bij Embrace? Je gaat aan de slag bij de Universiteit van Utrecht, maar we doen ons hospitalitywerk op de meest verschillende plekken. Van advocatenkantoren tot onderwijsinstellingen, en van olieraffinaderijen tot overheidsgebouwen. Je kunt na een tijd - als je dat wilt - ervaring op andere locaties opdoen.

Extra mooi aan jouw baan als receptionist
 • Je hebt contact met veel verschillende mensen die jij helpt en wegwijs maakt;
 • Elke dag opnieuw ervaar je hoe jouw gastvrije ontvangst en hulp worden gewaardeerd. Bezoekers en medewerkers verlaten dankzij jou met een glimlach het gebouw. Daar word je zelf toch ook vrolijk van?
 • De vrijheid! Je werkt heel zelfstandig en hebt veel eigen verantwoordelijkheden.

Wat je krijgt

Een baan met zekerheid: in ons stabiele familiebedrijf zijn de zaken goed geregeld en hebben we oog voor elkaar. Zo kun je rekenen op:

 • Een brutoloon tussen de € 13,94 en € 14,90 per uur op basis van ervaring;
 • Een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract;
 • Onregelmatigheidstoeslagen voor de uren die je buiten kantoortijden werkt;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer (vanaf 9 km), of 100% OV-vergoeding;
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering;
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt toegang tot online trainingen van Good Habitz.

Over Embrace
 • Embrace is onderdeel van Facilicom Group, een van de grootste facilitaire dienstverleners en familiebedrijven in Nederland. Facilicom Group bestaat uit verschillende bedrijven die één missie delen: samen werken aan een inspirerende werk- en leefomgeving voor iedereen. Embrace verzorgt op verschillende locaties in Nederland de receptie bezetting met gekwalificeerd en representatief personeel.

Wie je bent

Je bent je ervan bewust dat je het visitekaartje van de organisatie bent. Je zorgt er dan ook voor dat je er altijd netjes en verzorgd uitziet. Ook kun je goed zelfstandig werken en snel schakelen tussen verschillende taken. Daarbij ga je proactief te werk en heb je oog voor details om dat belangrijke stapje extra te zetten waarmee jij écht het verschil maakt. Als receptionist bij Embrace:

 • Ben je 24-32 uur per week beschikbaar? De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag, van 06:45 tot 14:30 of van 14:30 tot 22:30.
 • Ben je energiek en ondernemend en handig met programma's zoals Outlook en Excel;
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning, what can I do for you?
 • Woon je binnen 30 km van Utrecht.

 

Solliciteer interactief via onze game!

Wij zijn benieuwd naar jou! Daarom solliciteer je bij Embrace zonder cv of brief. Hoe dan wel? Via een game! Hierin krijg je in 20 minuten korte video's te zien en vragen over het werk als receptionist bij Embrace. Na afloop weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan én hebben wij een eerste indruk van jou.

 

Heb je de game afgerond? Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.

Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services