Gom

Schoonmaak medewerker Basisschool in Urmond

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak baan en woon je in Urmond? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor het schoonmaken van twee basisscholen in Urmond. Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het zorgen van een gezonde werkomgeving voor leerlingen, docenten en medewerkers. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair, verkeersruimtes en lokalen. 

 

  • Basisschool de Avonturijn: de werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en werktijden van 15:00 tot 17:30 uur. Dit is een parttime dienstverband van 12.5 uur per week.
  • Openbare Basisschool De Maaskei: de werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en werktijden van 15:00 tot 17:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 10 uur per week.

 

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Stuur de recruiter een Whatsappje!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • een VOG of ben jij in staat dit aan te vragen.

?

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Urmond, Limburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom