Trigion

HR Adviseur

Details van de functie

Logo Ben jij de HR professional, die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van HR advies? Kom ons team versterken!

Functieomschrijving

Schiphol is dynamisch met de hoofdletter D. In deze 24-uurs omgeving ben jij als zelfstandige HR Adviseur medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het HR-beleid voor Schiphol, maar zorg je ook voor de juiste invulling en uitvoering van het HR-beleid. Daarnaast draag je ook bij aan de optimalisatie van verschillende HR-processen.

 

Als volwaardig gesprekspartner weet je de verbinding te maken met diverse stakeholders op verschillende niveaus. Zo werk je samen met de HR Manager, Dutymanagers en Shiftleaders. Voor de Dutymanagers en Shiftleaders ben je het eerste aanspreekpunt en sparringpartner. Dit geldt ook voor de afdeling Planning. Je bent aanwezig bij gesprekken en sluit je aan bij diverse overleggen. Ook laat je regelmatig je gezicht zien op de werkvloer. Daarnaast onderhoud je contact met de collega's van de centrale HR-afdeling, gevestigd in Schiedam.

 

Je werkt projectmatig aan verschillende HR-thema's en gebruikt data ter ondersteuning met het maken van de juiste keuzes. HR-thema's waar je je mee bezig gaat houden zijn o.a. duurzame inzetbaarheid, verzuim, verloopcijfers, het vergroten van de medewerkerstevredenheid, onboarding en opleiding & ontwikkeling. Daarnaast adviseer je de leidinggevenden met HR-gerelateerde vraagstukken en beantwoord je vragen van medewerkers.

 

Kortom: een diverse en zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving!

 

Dit alles doe je zeker niet alleen: je bent onderdeel van de HR-afdeling bestaande uit een HR Manager, een Recruiter en jouw HR collega's vanuit de personeels- en loonadministratie. Daarnaast werk je veel samen met verschillende betrokkenen partijen, zoals de Arbodienst en de Trigion Academie.

Wat je krijgt

Als HR Adviseur krijg je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je kunt daarbij rekenen op een enerverende en professionele werkomgeving.

Naast deze veelzijdige functie in een leuk team bieden wij:
 • een salaris tussen de €3.200,- en €4.200,- bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek en afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • een passende reiskostenvergoeding;
 • een laptop en telefoon van de zaak;
 • de mogelijkheid om vanuit huis te kunnen werken. Hiervoor krijg je een passende netto thuiswerkvergoeding;
 • een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Wie je bent

Als HR-professional werk je graag in een dynamische omgeving en vindt je het leuk om met elkaar te bouwen aan een organisatie die in beweging is en innoveert. Als echte partner van de business ben je daadkrachtig en weet je te overtuigen. Je gaat zelf op onderzoek uit en weet zo te achterhalen waarom bepaalde zaken spelen, hoe het wellicht beter kan en bedenk je creatieve oplossingen. Met jouw zelfstandige en proactieve manier van werken weet je zaken gerealiseerd te krijgen. Je bent flexibel en kunt gemakkelijk schakelen tussen operationeel en tactisch. 

 

Verder beschik je over:
 • een hbo diploma richting HRM, personeel en arbeid of vergelijkbaar;
 • minimaal 2 jaar werkervaring als HR-adviseur;
 • kennis van arbeidsrecht, de Wet verbetering Poortwachter en ben je handig met computerprogramma's zoals AFAS en MS Office;
 • sterke communicatieve vaardigheden.

Ben jij de HR Adviseur uit de omgeving Amsterdam die geen uitdaging uit de weg gaat? Heb jij een enthousiaste, inspirerende en verbindende persoonlijkheid? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Voor meer inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Melissa Wassenaar. Zij is te bereiken via  [stuur een e-mail] of op [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion