DSG Diensten

Servicedeskmedewerker IT bij DSG Digital

 • Vacature
 • Fulltime baan
VMBO
 • Utrecht
Utrecht
19 juni 2024

Details van de functie

Logo Dit is waarom jij kiest voor de rol van Servicedeskmedewerker IT bij DSG Digital

Wil jij een 1e stap maken binnen IT of juist specialiseren binnen een servicegerichte rol binnen IT? Wij staan open voor nieuwe collega`s die wij de nodige begeleiding geven om deze stappen te kunnen zetten.
Binnen DSG Digital bevinden wij ons nu in een digitale transformatie. Wij hebben ook de ambitie om te groeien en met groei komt verandering. Om onze ambities waar te maken hebben wij de komende jaren digitaal ondernemen als belangrijke focus binnen DSG. Je krijgt bij ons de vrijheid om te doen waar je goed in bent en om impact te maken binnen DSG.

Binnen de afdeling DSG Digital vallen de afdelingen IT Operations, Digital Commerce, en Digital Development en Data Management.
Het Digital Development team van DSG werkt middels Agile Scrum aan een multichannel E-commerce toepassing (web en mobiele app) op basis van het Intershop platform. Daarnaast werkt het IT-applicatieteam aan alle overige applicaties binnen DSG.
In jouw rol als Servicedeskmedewerker maak jij deel uit van DSG, waar we met meer dan duizend collega's advies, inspiratie en materialen leveren aan de bouwers van Nederland. We maken daarmee de bebouwde wereld iedere dag een beetje mooier en duurzamer. Dat is Samen bouwen aan beter bij DSG. Dit begint bij onze ambitie als beste werkgever:
Jouw tijd bij DSG moet de beste periode zijn in je carrière.

Dat bereiken we door onder meer volop te investeren in de ontwikkeling van onze collega's. Bij DSG willen we je de ruimte geven om te ontdekken wat jouw talent is. We zijn een bedrijf dat groot is geworden door aanpakken, ondernemerschap en oog voor elkaar.
DSG heeft een score van 8 in de koplopersgroep van 'Beste Werkgever' met 3 business units die zijn uitgeroepen tot 'Worldclass Workplace'.
DSG heeft als ambitie om te inspireren in duurzaam en digitaal ondernemen en investeert in de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers om het bedrijf door te kunnen geven aan volgende generaties.

Dit zit er voor jou in

Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent. Én waar jouw talent impact heeft op de groei van onze organisatie. Verder kun je rekenen op:
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 •  25 vakantiedagen én 12 atv-dagen;
 • een bedrijfspensioenplan;
 • korting op aankopen bij al onze formules;
 • deelname in het personeelsaandelenplan, waardoor iedere collega mede-eigenaar is van DSG;
 • oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling, met opleidingen en trainingen afgestemd op jouw behoeften;
 • DSG biedt een hybride vorm van werken waarbij je de ruimte krijgt om op 1 van onze locaties of vanuit huis te werken.

Kern van de functie

Je helpt onze collega's, die met IT-problemen te maken hebben, verder. Of het nu gaat om een verdwenen bestand of een niet werkende printer, jij staat paraat met een oplossingsgerichte en vooral servicegerichte instelling voor jou (interne)klant.
Met een telefoontje of een snelle tik op ons ticketsysteem ben jij de eerste die in actie komt. Door jouw proactieve houding ben je in staat om 90% van alle problemen ter plekke op te kunnen lossen. Voor die lastige 10% schakel je moeiteloos je collega`s van de tweedelijns in, zodat zij de uitdagingen kunnen tackelen waar zelfs jij geen antwoord op hebt.
Dankzij jou kunnen onze collega's in een mum van tijd weer aan het werk en ben jij de drijvende kracht achter de productiviteit en het succes van DSG.

Jij wilt deze baan omdat je?

 • beschikbaar bent voor de volgende diensten: 07.00 - 15.30 / 08.00 - 16.30 / 09.00 - 17.30;
 • interesse hebt in ICT, maar nog niet de ervaring hebt opgedaan.
Meer weten?
Stuur dan een mail, appje of bel naar Hermalina Tupamahu [stuur een e-mail] / [klik hier voor het telefoonnummer]
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door DSG Diensten gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.