Breijer

Salesmanager energiemanagement, vastgoed en onderhoud.

Details van de functie

Logo Wil jij als commercieel professional onderdeel uitmaken van een specialistisch team: bij ťťn van de grootste (maar vooral ook leuke en sociale) werkgevers van Nederland? Lees verder.

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag bij dť specialist in het besparen van energie, onderhoudsadvies, duurzame meerjarenonderhoudsplannen en technisch vastgoedmanagement. Onze missie is bedrijven in Nederland te begeleiden, om hun duurzaamheidsambities om te zetten in resultaten die bijdragen aan de energietransitie en een betere leefomgeving.

Wie zijn wij?

Facilicom Vastgoed en Energiemanagement is onderdeel van Facilicom Solutions. Wij zijn een van de grootste spelers op het gebied van energiemanagement, onderhoudsadvies en vastgoedmanagement. In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid naar zo'n veertig professionals en onze strategie is gericht op verdere groei.

Wat ga je doen?

Jij bent een salesprofessional en wilt niet alleen opdrachten binnen halen maar ook actief bijdragen aan het verder vormgeven van onze proposities, processen en marktbewerking strategieŽn. Je bent geÔnteresseerd in de vraag achter de vraag en vraagt door om de behoefte en de juiste vraagstelling van de klant boven te halen, zodat de klantverwachting wordt overtroffen.

Jij bent de gedreven Salesmanager die met enthousiasme en overtuigingskracht ons klantenbestand uitbreidt, meer opdrachten genereert bij bestaande klanten en in teamverband bijdraagt aan winnende aanbestedingen.

Als Salesmanager maak je deel uit van ons commerciŽle team. Je bent verantwoordelijk voor het Salesmanagement van jouw klant/marktsegment. Jij positioneert ons domein in jouw segment en draagt met jouw gescoorde omzet bij aan onze groeistrategie. Dit doe je samen met je collega's in het commerciŽle team, de business, business development en natuurlijk met de bestaande en de nieuwe klanten die jij binnenhaalt.

In jouw rol 'vertaal' jij onze missie 'van ambitie naar duurzaam resultaat' in concrete opdrachten van klanten. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van jouw omzettarget door acquisitie en relatiebeheer.

New business, cross-selling, samenwerken en winnen? daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Als gedreven Salesprofessional zet je jouw commerciŽle talent in en benut je de gunfactor. Met creativiteit, zelfstandigheid en een flinke dosis energie breng jij onze dienstverlening onder de aandacht bij je netwerk en nieuwe klanten.†

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische, professionele en hechte werkomgeving. Je bent onderdeel van een organisatie die volop in beweging is. Als 'spitsspeler' in de 'commerciŽle voorhoede', draag jij bij aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening en organisatie. Je versterkt je professionele skills in een frisse, creatieve werkomgeving en we stimuleren je ambities om te werken aan je eigen ontwikkeling. Je krijgt dus alle ruimte je te ontplooien in onze no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een cultuur waarin collega's voor elkaar klaarstaan.

Wij bieden naast een functie vol vrijheid de mogelijkheid om thuis te werken:

  • Salaris tussen € 4.500,- en € 6.000,- (per maand o.b.v. 40 uur per week);
  • Gunstige tantiŤme regeling;
  • Leaseauto, telefoon en onkostenvergoeding;
  • 27 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een aantrekkelijke winstuitkering;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • de mogelijkheid om hybride te werken.

Wie je bent

Als Salesmanager heb je interesse in ons domein en ben je gemotiveerd voor het onderwerp duurzaamheid. Je bent assertief, gedreven, sociaal sterk, energiek, je toont eigenaarschap en bent een teamspeler. Je begrijpt de business en de organisatie waar je voor werkt. Je herkent en benut commerciŽle kansen.

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur in een commerciŽle richting;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar verkoopervaring, hebt ervaring met het doorlopen van het hele salesproces en bent aantoonbaar succesvol geweest in acquisitie;
  • Je hebt een passie voor het sales vak en weet op slimme en creatieve wijze (new) business te genereren. Bovendien heb je een sterke scoringsdrang en weet je je in te leven in de klant.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer