Embrace hospitality services

Frontoffice medewerker Universiteit Utrecht

Details van de functie

Logo Een warm welkom begint bij jou. Als frontoffice medewerker achter de recepties van Universiteit Utrecht zorg je bij iedere bezoeker voor een enthousiast en gastvrij ontvangst.

Functieomschrijving

Je wilt bij Embrace werken, omdat je ?
 • start met een goed inwerktraject en een workshop hospitality.
 •  je volop kunt ontwikkelen. Doorgroeien naar teamleider? Of juist een andere kant op, bijvoorbeeld recruitment of planning? In onze grote en landelijke organisatie is veel mogelijk.
 • je in de fijne sfeer van ons stabiele familiebedrijf direct thuis voelt.

Het visitekaartje van de Universiteitsbibliotheek Utrecht. Dat ben jij. Jij bent de eerste persoon die bezoekers, medewerkers, leveranciers en klanten zien als ze binnenkomen en de laatste als ze het gebouw verlaten. Kortom, als iemand ervoor kan zorgen dat zij zich welkom voelen, dan ben jij het wel! Als receptionist bij Universiteitsbibliotheek Utrecht ben jij het eerste aanspreekpunt, beantwoord je vragen en wijs je mensen de weg. Je werkt hier in een groot team in verschillende gebouwen en dat maakt het werk ook zo leuk. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ga je hier aan de slag, dan werk je dus ook mee aan een groenere wereld. 

?Wij zijn op zoek naar collega's die zo'n 16 tot 28 uur per week willen werken. Je kunt hier zowel overdag, 's avonds als in het weekend werken. Voorbeelden van werktijden die je zou kunnen hebben zijn 06:45 - 15:00, 16:00 - 19:00 of 15:00 - 23:00. We bieden je graag een contract aan met uitzicht op een vast contract. We zijn daarom op zoek naar collega's die voor langere tijd ons willen werken en dus beschikbaar zijn. We hebben meerdere panden binnen de Universiteit van Utrecht waardoor de vacature open staat voor zowel vaste medewerkers als medewerkers die liever in een flexpool werken en dus afwisselend inzetbaar zijn.

 

Als gastvrouw-/heer of host net dat stapje extra zetten om mensen optimaal te helpen en een glimlach op hun gezicht te toveren: precies daarin zit voor jou de voldoening. Daarnaast pak je uiteenlopende administratieve en facilitaire werkzaamheden op, zoals mails versturen, de telefoon aannemen, vergaderruimtes reserveren en zorgen dat koffie en thee klaarstaat.

Wat doe je in jouw rol als receptionist:
 • Je zorgt ervoor dat het in 'jouw' gebouwen netjes is en veilig voelt;
 • Je ontvang leveranciers, externe dienstverleners en wijst hen de weg;
 • Je bent verantwoordelijk voor de inname en registratie van toegangspassen, sleutels en post;
 • Je behandelt vragen en verzoeken die binnen komen via bezoekers aan de balie, via de telefoon of via een servicemanagement systeem.

Het mooie van jouw baan als receptionist bij Embrace? Je gaat aan de slag bij de Universiteitsbibliotheek van Utrecht, maar we doen ons hospitalitywerk op de meest verschillende plekken. Van advocatenkantoren tot onderwijsinstellingen, en van olieraffinaderijen tot overheidsgebouwen. Je kunt na een tijd - als je dat wilt - ervaring op andere locaties opdoen.

Extra mooi aan jouw baan als receptionist
 • Je hebt contact met veel verschillende mensen die jij helpt en wegwijs maakt;
 • Elke dag opnieuw ervaar je hoe jouw gastvrije ontvangst en hulp worden gewaardeerd. Bezoekers en medewerkers verlaten dankzij jou met een glimlach het gebouw. Daar word je zelf toch ook vrolijk van?
 • De vrijheid! Je werkt heel zelfstandig en hebt veel eigen verantwoordelijkheden. 

Wat je krijgt

Een baan met zekerheid: in ons stabiele familiebedrijf zijn de zaken goed geregeld en hebben we oog voor elkaar. Zo kun je rekenen op:

 • Een brutoloon tussen de € 13,94 en € 14,90 per uur op basis van ervaring;
 • Een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract;
 • Onregelmatigheidstoeslagen voor de uren die je buiten kantoortijden werkt;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer (vanaf 9 km), of 100% OV-vergoeding;
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering;
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt toegang tot online trainingen van Good Habitz.

Wie je bent

Je bent je ervan bewust dat je het visitekaartje van de organisatie bent. Je zorgt er dan ook voor dat je er altijd netjes en verzorgd uitziet. Ook kun je goed zelfstandig werken en snel schakelen tussen verschillende taken. Daarbij ga je proactief te werk en heb je oog voor details om dat belangrijke stapje extra te zetten waarmee jij écht het verschil maakt. Als frontoffice medewerker bij Embrace:

 • Ben je iemand die vast wil werken voor minimaal 3 dagen in de week met wisselende diensten of ben je liever flexibel inzetbaar tussen de 16 en 28 uur per week?
 • Ben je sociaal en durf je op iemand af te stappen;
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning, how can I help you?
 • Woon je binnen 30 kilometer van Utrecht. De Universiteit Utrecht ligt centraal in Utrecht en daardoor slecht te bereiken met de auto. Jij kunt dus lopend, met de fiets of het openbaar vervoer naar je werk komen.

 

Solliciteer interactief via onze game!

Wij zijn benieuwd naar jou! Daarom solliciteer je bij Embrace zonder cv of brief. Hoe dan wel? Via een game! Hierin krijg je in 20 minuten korte video's te zien en vragen over het werk als receptionist bij Embrace. Na afloop weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan én hebben wij een eerste indruk van jou.

 

Heb je de game afgerond? Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.

De sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services