STL

Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur bij Müller Fresh Food

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Muller Fresh Food Logistics. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan gaan wij je aanmelden voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken bij Muller Fresh Food Logistics als vrachtwagenchauffeur. Vanuit de standplaats Holten vervoer je diepvriesproducten naar diverse klanten in Nederland. Het betreft met name fijnmazige distributie, voornamelijk palletwerk. We vertrekken over het algemeen vroeg, maar zo maak je ook mooi wat uren op een dag. Tevens ben je bereid om minimaal 1 keer in de 6 weken op een zaterdag te werken (meer is altijd bespreekbaar).

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B en je bent minimaal 18 jaar;
  • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een representatieve uitstraling en je bent communicatief vaardig;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Holten te kunnen komen (max 25km).

Waar ga je werken?

Werken bij Müller Fresh Food Logistics betekent werken bij een dynamisch en ondernemende organisatie. De medewerkers hebben passie voor wat ze doen en zijn gedreven om het de klanten naar de zin te maken. Plezier in het werk, klanten voort helpen, ontwikkelen en ondernemen typeert de organisatie. Het werktempo ligt hoog, werkzaamheden zijn afwisselend en een flexibele instelling zijn kenmerkend voor deze organisatie. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en marktconforme beloning. Meer impressies vind je op www.muller.nl.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao beroepsgoederenvervoer;
  • Na het behalen van je CE rijbewijs krijg je een contract in loondienst bij Muller Fresh Food Logistics;
  • Aantrekkelijke bedrijfsregelingen o.a. bedrijfsfitness, fruit op het werk en een actieve personeelsvereniging;
  • Een leuke en afwisselende baan.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL