STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Bos Dynamics

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Bos Dynamics. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens je opleiding ga je direct aan de slag bij Bos Dynamics als loods medewerker. Zo doe je al de nodige ervaring op in de logistieke sector.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Bos Dynamics. Je krijgt†een goed inwerk traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur. Bij Bos Dynamics is de keuze erg reuze. Het is voor jou mogelijk om zowel binnenland ritten te krijgen als Benelux en internationale ritten. Zij kijken samen met jou waar jij het beste tot je recht komt. Je komt te werken met een meeneemheftruck waar je de vrachten mee lost.†

Een werkdag bij Bos Dynamics ziet er als volgt uit:
Maandagochtend begin je al vroeg, om 5.30 uur rijd je het terrein op bij Bos Dynamics. Even opstarten met je collega's met lekkere koffie. Je kijkt je planning door en hebt er zin in, je gaat naar BelgiŽ! De vrachtwagen staat al geladen op je te wachten, de jongens van de loods doen dit met plezier voor je. Na een praatje met je collega's ga je op pad. Wat is het toch heerlijk om te rijden, muziek aan en gezellig bellen met je collega's. Vandaag heb je 10 adressen waar je langsgaat. Bij het eerste adres moet je een grote veranda uitladen. Je pakt de meeneemheftruck en lost hem moeiteloos. De klant wil het graag achter het huis gezet hebben, natuurlijk doe je dat. Op naar het volgende adres, een bouwbedrijf. Hier kom je vaker dus je krijgt meteen koffie nadat je de wagen hebt uitgeladen. Aan het eind van de dag overnacht je op een fijne plek om de volgende dag een nieuwe route naar huis te nemen. Onderweg pik je nog een aantal retourvrachten op. De mooiste landschappen passeer je, wat een fijne baan!

Wat neem je mee?
 • Het rijbewijs B en 2 jaar rijervaring;
 • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
 • Tijd om in een 2 ploegendienst te werken, waarbij je om de week ook op een zaterdag werkt;
 • Een gemotiveerde, klantvriendelijke en servicegerichte houding;
 • Een flexibele houding in de samenwerking met de planning;
 • Fysiek fit en stressbestendig;
 • Eigen vervoer om naar de standplaats Ede te kunnen komen (maximaal 30 km).

Waar ga je werken?

Bos Dynamics is een logistiek dienstverlener die een verlengstuk is (partnership in logistics) voor haar opdrachtgevers. Ze bieden de totale ontzorging op het gebied van transport en logistiek en houden ten alle tijden de kwaliteit gewaarborgd. Het werkgebied omvat Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Goede service, een hoge kwaliteit en een grote diversiteit van diensten met korte lijnen staan centraal binnen onze onderneming. Bos Dynamics hecht waarde aan kwalitatief goede mensen, goede ICT en focus op costleadership. Juist op die punten maken ze het verschil! Ze zijn een familie bedrijf en werken dagelijks met 100 enthousiaste medewerkers aan de dienstverlening. Ze kennen elkaar, hebben korte lijnen en de betrokkenheid en betrouwbaarheid hebben zij hoog in het vaandel, daarnaast zijn ze een professional en hebben ze de lat hoog liggen als het gaat om performance, automatisering ťn kwaliteit.

Wat krijg je?
 • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
 • Direct een baan in de loods zodat je tijdens je opleiding direct aan de slag kan bij Bos dynamics;
 • Een†contract in loondienst†bij Bos Dynamics, met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een informele sfeer;
 • SalariŽring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL