Gom

Meewerkend voorman/voorvrouw bij Riedel in Ede

Details van de functie

Logo Woon jij in (de omgeving van) Ede en ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak als leidinggevende? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Wij zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als meewerkend voorman of voorvrouw bij Riedel in Ede. Bij Riedel leven en ademen zij vruchtensap, waarbij smaak, kwaliteit een duurzaamheid altijd voorop staan. Dit doen zij met vele bekende merken. Hiermee is Riedel marktleider in Nederland binnen de categorie fruitige dranken. Als meewerkend voorman/voorvrouw ben jij zowel een schoonmaak medewerker als een leidinggevende. Als meewerkend voorman of voorvrouw geef je leiding aan een team van schoonmaak medewerkers en ben jij de rechterhand van de rayonleider. 

 

Bij Gom ben je méér dan een meewerkend voorman of voorvrouw: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Jij bent het visitekaartje van Gom. Ook spring je bij met de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, je maakt een werkschema voor het team, indien nodig plaats je vacatures, boekt uren en plaatst bestellingen. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

 

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 14:30 uur. Dit is een fulltime dienstverband van 38 uur per week.

 

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.

Wat je krijgt

Werken als meewerkend voorman of voorvrouw bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,74 en €17,07 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, opleiding leidinggevenden, persoonlijke trainingen en diverse doorgroeimogelijkheden.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Je bent flexibel, probleemoplossend, en je hebt een positieve en initiatiefrijke houding. Als meewerkend voorman/voorvrouw in de schoonmaak heb je een scherp oog voor een schone locatie, weet van aanpakken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega's toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:

 

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • In het bezit van een heftruck certificaat of bereidt zijn deze te behalen;
  • Ervaring en/of affiniteit met de schoonmaak;
  • Geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit, maar een mentaliteit dat je pas naar huis gaat wanneer het werk klaar is.

Ben jij de meewerkend voorman of voorvrouw die wij zoeken in Ede? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom