Trigion

Manager Sales Monitoring & Response

Details van de functie

Logo Ben jij ervaren in het sturen op afstand en weet je op coachende wijze het beste uit je team te halen? Lees dan hier verder!

Functieomschrijving

Als manager sales monitoring and response ben je onderdeel van het MT-Monitoring & Response. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet- en winstdoelstellingen dit onderdeel. Je bent ervaren in het sturen op afstand en je weet op coachende wijze het beste uit je team te halen. In deze rol richt je je op het verkopen en ontwikkelen van onze producten en diensten op het gebied van Monitoring & Response. Dit zijn onder andere:

 • †Professionele dienstverlening voor het leveren van snelle en adequate response
 • Slimme sensoren en camera's voor het detecteren en analyseren van situaties
 • Vernieuwende concepten/ technologieŽn†voor een betere dienstverlening op afstand†Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het salesplan, het bewaken en verbeteren van de salesprocessen, het onderhouden en uitbreiden van de klantrelaties en het rapporteren en analyseren van de salesresultaten. Je werkt nauw samen met marketing, business development, de klantmanagers en de operatie om de klanttevredenheid te verhogen en de marktpositie te versterken.Wie zijn wij?

De organisatie Trigion is in beweging en verandert van een traditionele beveiligingsorganisatie naar een organisatie die Integrale Veiligheidsoplossingen biedt. Hierin spelen, naast fysieke dienstverlening, consultancy expertise, techniek en data intelligentie een grote rol. De Business Unit Monitoring & Response is verantwoordelijk voor het succesvol bedienen van onze klanten middels digitaal ondersteunende veiligheid en hospitality. Dit met een goede en regionale dekking van de alarmcentrale en de mobiele surveillance. Hiermee hebben wij een unieke propositie waarmee wij onze klanten optimaal kunnen en willen bedienen. Voor dit onderdeel, dat sterk in ontwikkeling is, zoeken wij een ondernemende, digitaal proces denkende manager sales.†

Wat vraagt dat van jou?

Dat vraagt van jou dat je ''computational thinking'' jouw tweede natuur is. Je hebt ervaring met logistieke processen en het bijbehorende verdienmodel, hoe lever je toegevoegde waarde aan de klant, dat is leading voor jou. Je werkt graag met data en zoekt hierin de samenwerking op met bijvoorbeeld marketing. Je bent een verbinder, communicatief sterk, jij weet de organisatie mee te krijgen! Met vernieuwende concepten aan de slag gaan, hier krijg jij energie van! Eigenaarschap zit in jouw DNA.

Wat je krijgt

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie bij een innovatief en groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieŽn en een gedreven team van collega's. Je kunt rekenen op:

 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 5.000- € 6.500 fulltime per maand
 • Aantrekkelijke tantiŤme regeling†
 • Een leaseauto, laptop en telefoon
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een persoonlijk ontwikkelplan met opleidingsmogelijkheden
 • Een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief

Wie je bent

We zoeken een ondernemend profiel met kennis van schaalbare verdienmodellen en goede stakeholdermanagement skills.

 • Afgeronde Hbo-opleiding bij voorkeur in een commerciŽle richting
 • Minimaal 5 jaar commerciŽle ervaring in een vergelijkbare sales rol
 • Affiniteit met Monitoring- & Response oplossingen
 • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden
 • Een klantgerichte, proactieve en resultaatgerichte instelling
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal†

Solliciteren en meer informatie

Ben je geÔnteresseerd in deze functie en wil je meer weten over de vacature, de sollicitatieprocedure of het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op met Elske Beukers, corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Direct reageren? Stuur ons dan jouw motivatie en cv! Doe dat uiterlijk op 18 juni 2024, want dan sluiten we de vacature. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 25 juni 2024.

NB: geschikte kandidaten nodigen wij tussentijds uit voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion