Theuma Metal Industries BV

Planner Montage | Theuma Metal Industries

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Gelderland
Nijkerk
27 mei 2024
31 augustus 2024

Details van de functie

Logo Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productieapparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten.

Theuma zoekt jou!

Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een Planner Montage.

Functiebeschrijving
Theuma produceert niet alleen deuren en kozijnen, maar monteert deze ook in bij nieuwbouwprojecten met haar projectteam montage. Als planner ben jij een spin in het web van dit projectteam. Onder leiding van de Manager Projectteam, plan jij onze montage projecten in. Je onderhoud hierbij intensief contact met onze klant (uitvoerders), onze monteurs in het veld en onze projectleiders. Hierbij verricht je de nodige bijhorende administratieve taken waaronder het plannen van montage opdrachten, meerwerk- en herstelorders en service opdrachten. Maar ook het maken van montage afspraken met klanten per mail en telefoon alsook het verstrekken van de juiste werkinstructies aan onze monteurs (montagebonnen, uittrekstaten en tekeningen) behoren tot je takenpakket. Verder verwerk je de productie orders en werkbonnen in onze systemen en archiveer en volg je de jaarcontracten met zzp-monteurs op.

Profiel
Je hebt een MBO+ / HBO opleidingsniveau en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je stressbestendig, kan je georganiseerd en gestructureerd werken en heb je een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel evenals een grote mate van zelfstandigheid. A¬ffiniteit met de bouw is een pluspunt.

Aanbod
Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied. De plaats van tewerkstelling is Nijkerk, centraal gelegen in Nederland en vlot bereikbaar vanaf de snelweg.

Interesse?
Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Sabrina Weckx
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Theuma Metal Industries BV gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.