Woonzorggroep Samen

Leerling Verzorgende IG | Woonzorggroep Samen

 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Noord-Holland
Schagen
27 mei 2024
31 augustus 2024

Details van de functie

Logo Heb jij altijd al de droom gehad om in de zorg te werken? Ben jij toe aan een carrière switch? Of ben je klaar voor een volgende stap in je leven? Dan is een opleiding volgen bij onze Woonzorggroep Samen wat voor jou!

Leerling Verzorgende IG bij Samen.
24, 28 of 32 uur per week.

Wat ga je doen?
Als leerling Verzorgende IG word je opgeleid tot zorgprofessional. Ben jij geduldig, flexibel ingesteld, leergierig, zelfstandig én een aanpakker? Dan is dit je kans! Tijdens de opleiding combineer je leren en werken, het leren gebeurt vooral in de praktijk. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat je voor de cliënten een prettige leefomgeving creëert. Wij bieden de opleiding Verzorgende IG aan via Slim Leren en Praktijk Gestuurd Leren (PGL).

Slim leren is een onderwijsconcept wat gebaseerd is op gepersonaliseerd leren. SLIM staat voor Samen Leren Ieders Manier. Onderwijs en de praktijk werken nauw samen, zodat jij je ideale leerroute kunt uitstippelen. Jij hebt de regie over het leerproces. Jij bepaalt in overleg met jouw coaches (school en praktijk) welke stappen je in je leerproces wilt maken. Het PGL-onderwijs wordt gestuurd door leervragen en wensen vanuit de beroepspraktijk. Jij bepaalt in grote mate zelf jouw leertraject in samenspraak met je coach en werkbegeleider. Na de eerste 10 weken kun je zelf kiezen in welke volgorde je de vakken wilt volgen om je werk goed uit te kunnen voeren.

Waar ga je werken?
Wij zijn Samen, Woonzorggroep Samen. Wij zijn de partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Ouderen kunnen bij ons terecht voor thuiszorg, langdurige zorg, revalidatie & behandeling, welzijnsdiensten en dagactiviteiten. Tijdens de opleiding ga je kennismaken met verschillende doelgroepen binnen de zorg, omdat je gedurende je opleiding gaat wisselen van locatie en in een ander team gaat werken. Bij de locaties Maria Mater (’t Veld), de Trambaan (Nieuwe Niedorp) en Ulkediep (Hippolytushoef) werken we met het Slim leren concept.

Wat mag je van Samen verwachten?
Een werkgever met grote ambities in werkplezier, waar de cliënt centraal staat en de medewerker op één. Elke dag werken we samen aan het beste voor iedereen vanuit het concept positieve gezondheid: voor onze cliënten, voor onze collega’s en ook voor onszelf. Tolerantie, respect, inclusie en openheid gelden als vaste waarden bij Woonzorggroep Samen. We vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent. Met goede zorg, plezier op de werkvloer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is wat we doen en dat blíjven we doen.

Werken bij Samen betekent ook:
 • Een leuke uitdagende baan waarbij je de kans krijgt om een opleiding te volgen;
 • Een volledige vergoeding van de opleiding;
 • Een vaste aanstelling na diplomering;
 • Goed leerklimaat;
 • Vele doorgroeimogelijkheden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: 35 extra bovenwettelijke vakantie uren, de Samenpas, reiskostenvergoeding, fiscaalvoordeel voor het aanschaffen van een fiets, tablet, laptop of fitness abonnement via fiscfree.

Wie ben je?
Je hebt een passie voor de zorg en bent minimaal 24 uur per week flexibel beschikbaar. Je weet dat werken in de zorg betekent dat je ook werkt in de nacht, avonden, weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Als vooropleiding bezit je over een vmbo-kader, niveau 2 Zorg en Welzijn of diploma uit een andere branche. Je bent minimaal 18 jaar oud en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Samen Academie, [stuur een e-mail] of [klik hier voor het telefoonnummer] .

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer dan direct of op onze website via de groene knop!


Bij de screening raadplegen we soms ook social media, zoals LinkedIn. En gaan we met elkaar in zee? Dan vragen we altijd een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en screening aan via Validata. Voor deze vacature zoeken we intern én extern naar sollicitanten. Zijn er meerdere kandidaten geschikt? Dan geven we voorrang aan interne kandidaten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Contactpersoon:
Petra Fillius
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Woonzorggroep Samen gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.