NS

Verkoopmedewerker Kiosk Amsterdam Muiderpoort

Details van de functie

Logo Je eigen winkel runnen midden in de reuring op een perron of in een centrale stationshal. Een leukere parttime baan is er niet, toch? Klanten laat je niet wachten. Verder bepaal je zelf wanneer je de verschillende werkzaamheden oppakt. Je kunt vroege diensten en late diensten draaien.

Jouw beschikbaarheid
Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met een contract van minimaal 7 tot maximaal 15 uur per week bieden wij jou de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan.

Bij Kiosk Amsterdam Muiderpoort zoeken we een enthousiaste nieuwe collega die in ieder geval de volgende twee diensten kan werken; maandagmiddag van 12:15 tot 20:15 uur en elke woensdagochtend van 05:45 tot 13:30 uur. Ben je extra beschikbaar dan is dat helemaal fantastisch.

Het gaat hier om een stand-alone Kiosk, dat wil zeggen dat jij zelfstandig op deze locatie werkzaam zal zijn. Van maandag tot woensdag zijn wij geopend van 6:00 tot 20:00 uur, op donderdag en vrijdag sluiten we om 21:00 uur, op zaterdag van 7:00 tot 19:00 uur en op zondag van 9:00 tot 17:00 uur.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van NS