Breijer

Tekenaar/Werkvoorbereider W

Details van de functie

Logo Kun jij technisch tekenen en ben je goed in regelen? Of wil jij je ontwikkelen in een van beide? Kom dan samen met ons werken aan diverse projecten waarbij wij utiliteit moderniseren en verd

Functieomschrijving

Als Tekenaar en Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde help jij ons bij het realiseren van diverse renovatieprojecten en is jouw werk gericht op de tekenen en daarna voorbereiden van het werk binnen onze projecten. Dit alles met de nadruk op werktuigbouwkunde.

Je komt te werken in een hecht team dat met elkaar prachtige successen behaalt en viert, waarbij je gezamenlijk aan meerdere projecten werkt. Je werkt samen met verschillende opdrachtgevers en je krijgt de ruimte om te groeien en te leren ván en met collega's.

Je zorgt voor alle voorbereidende werkzaamheden om een soepele uitvoering mogelijk te maken. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en berekenen van werktuigbouwkundige aspecten binnen onze projecten. Natuurlijk volgens geldende normen en overeengekomen specificaties met de opdrachtgever.

Verantwoordelijkheden:

Jouw takenpakket is breed en we geven jou de ruimte om expert te worden in jouw vak. Je taken bestaan uit onder meer:

-       Het maken van 2D- en 3D-tekeningen en modellen met behulp van Revit en CAD-software;

-       Het uitwerken van conceptuele ontwerpen tot gedetailleerde technische tekeningen en specificaties;

-       Het controleren en aanpassen van bestaande tekeningen volgens specificaties en normen.

-       Het uitrekenen en bestellen van materialen;

-       Offertes aanvragen en vergelijken;

-       Inkoopvoorbereidingen in samenspraak met de projectleider;

-       Maken van uitvoeringsplanningen en schakelen met onderaannemers.

Wat je krijgt

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie, een compact team met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan. Met onze Rotterdamse mentaliteit gaan we voor een mooi eindresultaat, willen we samenwerken en individueel groeien en beter worden in ons werk.

Verder krijg je bij ons:
 • Beloning conform de CAO Metaal en Techniek (bruto maandsalaris van max. €4500,-);
 • Een lease auto, laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
 • De mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen volgen die zorgen voor jouw ontwikkeling.

Wie je bent

De Tekenaar en werkvoorbereider W die we zoeken is communicatief vaardig en service- en klantgericht. Je bent van nature nauwkeurig, gestructureerd en resultaatgericht.

Verder zien we graag:
 • Een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een van beide functies;
 • Je bent leergierig om beide rollen goed uit te voeren of leren;
 • Naast proactief ben je communicatief vaardig, wat tot uiting komt in onze interne maar ook bij externe samenwerking;
 • Je hebt goede administratieve vaardigheden;
 • Je bent een collegiale teamspeler met eigen inbreng;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie zijn wij?

Wij zijn Breijer, onderdeel van de Facilicom Group. Moderniseren en verduurzamen is onze norm. Breijer heeft veel ervaring met het verbouwen, renoveren en verduurzamen van bestaand vastgoed. Dit doen we bij woningen, kantoren, overheidsgebouwen, sport, onderwijs, zorginstellingen en industrie. Met een moderniseringsslag verlengen we de technische levensduur van een gebouw.De Facilicom Group is een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn groot maar hebben de persoonlijke aandacht voor elkaar behouden! Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. Wij zijn bekend van merken als Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct. Als je vragen hebt kun je terecht bij Piet Terlouw of Ingrid Vijfhuizen onze recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer