Facilicom Solutions

Accountmanager PPS Rechtbank Amsterdam

Details van de functie

Logo Ben jij opzoek naar een volgende stap in je carrière? Zorg jij voor een optimaal presterend gebouwen en dienstverlening samen met je team? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Facilicom Solutions is onderdeel van Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Wij combineren 'hard services' en 'soft services' en geven advies bij facilitaire vraagstukken. Bijdragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten. Dat is wat je samen met 800 collega's van Facilicom Solutions elke dag weer creëert. De meest passende facilitaire dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zich elke dag prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. Wij combineren hierbij hospitality en services en zorgen ervoor dat het onze klant en haar medewerkers aan niets ontbreekt. Je kunt dus rekenen op een dynamische werkomgeving waar jij als gedreven klantmanager key account/ facilitair manager het verschil maakt!

 

Als accountmanager PPS Rechtbank Amsterdam (key account) heb je een belangrijke rol binnen het Integraal Services Team (IST) van NACH (New Amsterdam Court House), onze prachtige locatie; de Rechtbank in Amsterdam. Je bent onderdeel van het managementteam van NACH en je rapporteert direct aan de exploitatiemanager. Facilicom is samen met Heijmans de komende 27 jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van NACH, op basis van een PPS (Publiek Private Samenwerking) constructie. Samen zijn we verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening, dus zowel voor de soft- als de hard services.

 

Wat ga je doen?

Je bent op tactisch niveau verantwoordelijk voor het contractmanagement en het financieel management van alle diensten.

Je treedt als business partner op naar interne en externe stakeholders. Je creëert de randvoorwaarden voor het facility team om de gebruikers optimaal te faciliteren in hun primaire proces en je laat het facility team continue verbeteren, optimaliseren en innoveren. Daarbij bewaak je de kwaliteit van de hoogwaardige huisvesting en dienstverlening. Je bent in staat om je niet te laten leiden door de hectiek en zoekt de verbinding met de business en jouw teams.

Wat betekent dit?

Je geeft direct leiding aan de manager services, de supervisor hard services en de coördinator van het Integraal Service Punt. Natuurlijk ook indirect aan het gehele team bestaande uit de teams van schoonmaak, reststoffenmanagement, ongediertebestrijding, groenvoorziening, catering en hard services (ongeveer 50 collega's). Samen met de exploitatiemanager houd je contact met de stakeholders zoals het bestuur en het contractmanagement van de gebruikersorganisaties en het Rijksvastgoedbedrijf, omgevingspartijen als de gemeente, brandweer en politie.

Wat je krijgt

Je gaat aan de slag op een prachtige, inspirerende locatie. Je kunt rekenen op een innovatieve en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

 • Een salaris tussen de € 4.500 en € 6.000 fulltime per maand;
 • Tantième regeling;
 • Een auto, telefoon en laptop;
 • Onkostenvergoeding;
 • 27 vakantiedagen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

En dat je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan.

Wil je meer weten over deze toffe functie? Klik dan hier

Wie je bent

Jij bent ambitieus, wilt een volgende stap maken! Je bent bekend met het facilitaire werkveld, ervaring in het leidinggeven en je zoekt een rol waarbij je je verder kunt ontwikkelen. Jij houdt overzicht, bent empathisch en snapt hoe je acteert op verschillende niveaus. Je bent je bewust van de diverse belangen en het speelveld. Met jouw positieve energie weet je de klantrelatie te verdiepen en onze organisatie verder te ontwikkelen. Op coachende wijze neem je je team mee in hun ontwikkeling. Je bent een ondernemer, benut kansen, respecteert afspraken en weet deze om te zetten in praktische acties. Je bent een verbinder met een hands-on-mentaliteit en je bent in staat veranderingen door te voeren en je team te enthousiasmeren.

Je hebt:

 
 • Tenminste 4 jaar ervaring binnen de facilitaire dienstverlening;
 • Tenminste afgeronde hbo-opleiding/HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in PPS/DBFMO is geen must, wel een pré;
 • Ervaring op het gebied soft services (ervaring op het gebied van hard services is een pré);
 • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij NACH.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions