STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Kivits Drunen B.V.

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

De opleiding tot vrachtwagenchauffeur volg je via Kivits Drunen middels het traject van het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Heb jij je cv en leuke motivatie toegevoegd bij je sollicitatie, dan nemen wij (STL) deze in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar de Kivits Drunen. Daarna volgt er een eerste gesprek met de opleidingscoördinator en/of teamleider. Om een goed beeld te krijgen ga je na een positief gesprek maar liefst twee dagen mee met een mentorchauffeur. Zijn jullie allebei nog steeds positief, dan word je aangemeld voor een testdag bij STL. Bij een positieve testuitslag start je met de opleiding C en CE. Heb je je rijbewijs behaald, dan start je bij Kivits Drunen. Wanneer jij het C-rijbewijs hebt behaald, kan je op sommige standplaatsen al starten op de bakwagen.

Op het moment dat je ook het CE - rijbewijs hebt behaald, ga je doorstromen naar de trekker oplegger met begeleiding van mentorchauffeur.

Als oproepchauffeur heb je bij Kivits Drunen uit Waalwijk veel vrijheid en werk je op afwisselende dagen en tijden. Omdat zij 24/7 onderweg zijn, zijn er verschillende mogelijkheden in dagen en uren. In overleg is er dan ook heel veel mogelijk.

Een levering die keurig op tijd is, is elke keer weer opnieuw ontzettend belangrijk. Dat weet jij uiteraard als geen ander, en daar zet jij je iedere werkdag weer graag met veel enthousiasme voor in. De klanten van Kivits bevinden zich vrijwel allemaal in Nederland, op een enkele Duitse of Belgische klant na. Van grote, bekende producenten van levensmiddelen tot aan lokale boeren en distributiecentra, je ziet ze tijdens je ritten bij Kivits allemaal voorbij komen. Je kan dus wel spreken van een mooi gevarieerd klantenbestand. En dat levert uiteraard mooie ritten op! Het laden en lossen van de vrachtwagen gebeurt bij Kivits Drunen altijd met elektrische pompwagens. Je collega's zorgen ervoor dat jij je pompwagen altijd bij je hebt, zodat je werk fysiek heel goed te doen is!

Wat neem je mee?
  • Rijbewijs B met minimaal 2 jaar rijervaring;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Flexibiliteit;
  • Woont in de omgeving van Waalwijk.

Waar ga je werken?

Kivits Logistics Group voegt als full service ketenregisseur waarde toe aan de geconditioneerde supply-chain door op de meest efficiënte en duurzame manier de best mogelijke integrale keten te realiseren op basis van behoeften van haar partners. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de werknemers en voor de stakeholders. Zij willen betrokken worden omdat ze betrokken zíjn. Vertrouwen, eerlijkheid en zorg voor elkaar vormen de basis voor familiariteit binnen Kivits Drunen. In een organisatie met verbondenheid stijgen zij boven zichzelf uit en werken zij op een prettige manier samen.

Wat krijg je?
  • Constante begeleiding;
  • Een baangarantie na het behalen van je groot rijbewijs;
  • Je komt te werken bij een vooruitstrevende en ambitieuze werkgever;
  • Er heerst een prettige werksfeer;
  • Moderne werkomgeving.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL