Consolid

Buschauffeur Gelderlandplein

Details van de functie

Logo Opzoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Vervoer dan de hele dag mensen rond het Gelderlandplein en reageer nu!

Wat bieden wij?
  • Een prachtige baan en bij goed functioneren uitzicht op mogelijkheden elders in de regio;
  • Een aantrekkelijk startsalaris van €2500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (Dit bedrag is inclusief onregelmatigheidstoeslagen);
  • Een fulltime of parttime dienstverband
  • Gemiddeld werk je 24 -32 uur per week.

In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Transport, Logistiek & Mobiliteit!

Functieomschrijving Buschauffeur Gelderlandplein

Als buschauffeur draag jij een steentje bij aan de maatschappij, want je brengt dagelijks talloze passagiers van jong tot oud veilig van A naar B. Verder ben je verantwoordelijk voor je voertuig, de veiligheid van je medeweggebruikers en natuurlijk jezelf. Daarnaast vraagt het besturen van een bus stiptheid en uiterste concentratie in het verkeer. Je brengt niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming. Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur kiest voor een vak waarbij je een prachtige carrière kan opbouwen.

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, sta jij stevig in je schoenen, ben jij communicatief sterk en kan jij goed anticiperen op de situaties die zich voor kunnen doen in het verkeer? Dan is deze uitdagende baan als buschauffeur jou perfect op het lijf geschreven.

In de functie van buschauffeur bij Consolid ga je voornamelijk aan het werk rondom het winkelcentrum Gelderlandplein. Hierbij vervoer je mensen van en naar dit mooie winkelcentrum. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een hechte groep chauffeurs, die elkaar goed kennen.

Lijkt het je interessant? Neem dan contact op, dan kunnen we de mogelijkheden samen bespreken.

Functie eisen Buschauffeur Gelderlandplein
  • Ben jij in bezit van je rijbewijs D en een geldig Code 95?
  • Ben jij woonachtig in de regio Amsterdam?
  • Beschik jij over eigen vervoer (auto/motor)?
  • Ben jij bereid onregelmatige tijden te werken en ben je alle dagen in de week beschikbaar?
  • Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend?
  • Kun jij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen en heb je niet eerder een rijontzegging gehad?

Als jij alle bovenstaande vragen met een 'ja' hebt beantwoord? Dan ben jij degene naar wie Consolid op zoek is! Graag ontvangen wij een motivatiebrief en CV waarin jij ons weet te overtuigen dat jij de vervoertopper bent die wij zoeken!

Heb je nog vragen over deze functie of over het werken via Consolid? Neem dan contact op: [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid