Gom

Parttime schoonmaakmedewerker Tilburg in de zorg bij Instituut Verbeeten

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaakbranche en heb je affiniteit met de zorgsector? Lees dan direct verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij namelijk op zoek in Tilburg naar een nieuwe enthousiaste collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken. Je gaat schoonmaakwerkzaamheden verrichten bij het Instituut Verbeeten in Tilburg. Zij onderzoeken en behandelen verschillende vormen van kanker. Hierdoor is het enorm belangrijk dat ze in een schone en zuivere werkomgeving kunnen werken. Jij bent hier een enorm belangrijke schakel in! Jij zorgt ervoor dat de behandelkamers, kantoren, verkeersruimten en het sanitair er weer brandschoon uitziet voor de volgende werkdag.

Om de werkzaamheden zo afwisselend mogelijk te maken hebben we nog andere taken buiten de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Samen met je team ben je ook verantwoordelijk voor enkele cleanroom en vloeronderhoud werkzaamheden. Hierin begeleiden we je natuurlijk zodat jij ook een stabiele basis hebt om je werkzaamheden zo goed mogelijk te in te vullen.

 

De werkdagen/werktijden zijn van maandag t/m vrijdag 17:00 - 19:00. Dit is een parttime dienstverband van 10 uur per week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • je bent in bezit van een rijbewijs B en beschikt over een eigen auto;
  • ervaring met schoonmaakwerkzaamheden is een pré;
  • je bent in staat om een VOG aan te vragen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom