Trigion

Service Level Manager

Details van de functie

Logo Ben jij een gedreven professional die uitblinkt in het bewaken van kwaliteit en klanttevredenheid? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als Servicelevel Manager ben jij de schakel tussen de AlarmServiceCentrale en onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten over de dienstverlening. Daarnaast geef je leiding aan een team van 10-20 centralisten en zorg je ervoor dat zij optimaal kunnen presteren.

 

Hoe doe je dat? Je houdt continu de vinger aan de pols door het monitoren, analyseren en rapporteren van de geleverde prestaties via ons geavanceerde informatieplatform. Je bent proactief in het nemen van acties om de afgesproken kwaliteit te handhaven, onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten te ontzorgen.

Jij bent de analyse-expert, de probleemoplosser en de verbeteraar. Samen met andere bedrijfsonderdelen en collega's stel je verbeterplannen op en zorg je ervoor dat deze worden uitgevoerd. Escalaties? Die coördineer je met behulp van voorspellende waarden en je rapporteert vervolgens de uitkomst aan onze klanten.

Meer over Trigion

Als Nederlands familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring zit veiligheid diepgeworteld in ons DNA en zijn wij toonaangevend in de veiligheidsbranche. Ons werk is belangrijker dan ooit. In een wereld waarin polarisatie toeneemt en solidariteit onder druk staat, zoekt Trigion juist de verbinding. Elke dag zetten 8000 collega's zich in voor onze veiligheid, zowel in het publieke als private domein. Dit doen we middels een breed dienstenpakket: onder andere objectbeveiliging, toezichthouden, het monitoren van mens- en verkeersstromen, beveiligen op afstand en hospitality services. Wij zien en voelen het als onze verantwoordelijkheid om sociaal, toekomstbestendig en duurzaam bij te dragen aan een betere leefomgeving voor ieder mens. 

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving bij Nederlands meest complete veiligheidsbedrijf. Je komt terecht in een enthousiast team dat volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van integrale veiligheid en de continuļteit van de dienstverlening. 

 

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:
  • een salaris tussen de € 3.500,- en € 5.000,- bruto per maand op fulltime basis (afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding(en);
  • 27 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • een leaseauto;
  • de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, waarbij je een laptop en mobiele telefoon van de zaak krijgt. Uiteraard ontvang je hiervoor een passende netto thuiswerkvergoeding;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • diverse opleidingsprogramma's en de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen.

Wie je bent

Je wilt graag een bijdrage leveren aan onze dienstverlening, onze organisatie en de mensen. Je bent een betrokken en energieke teamspeler, je houdt van samenwerken, je geeft mensgericht leiding en wilt je teamleden graag verder helpen in hun ontwikkeling. Je bent communicatief vaardig en wilt graag investeren in de relatie met de klant.

Ook heb je affiniteit met technologie en ben je nieuwsgierig in het zelf ontdekken hoe iets werkt. Hierdoor kun je klanten gemakkelijk uitleggen over onze technische ontwikkelingen en wat de voordelen daarvan zijn. Je hoeft geen IT-achtergrond te hebben, maar wel gezonde interesse en nieuwsgierigheid.

Daarnaast beschik je over:
  • minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding;
  • relevante werkervaring in een soort gelijke functie;
  • goede communicatieve vaardigheden.

?

Solliciteren en meer informatie

Ben je geļnteresseerd in deze functie solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

 

Wil je meer weten over de vacature, de sollicitatieprocedure of het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op met Melissa Wassenaar, onze Corporate Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion