WMO Radar

Wmo Radar - Kind- en Jongerenwerker - Rotterdam Centrum

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Rotterdam
19 juni 2024

Details van de functie

Logo Zet jij je skills in om kinderen en tieners in de buurt meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid bij te brengen? En werk jij graag samen met ouders, buurtbewoners en vrijwilligers?

Functieomschrijving

Wacht even! Wmo Radar is aan het groeien in Rotterdam en raad eens? We zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke Jeugdwerker! Ben jij klaar om jezelf volledig in te zetten, impact te maken en betrokken te zijn bij activiteiten en de buurt?Functieomschrijving

Stel je voor: jij als Kind- en Tienerwerker in n van de bruisende buurten van Rotterdam, namelijk Centrum. Klinkt goed toch? We zoeken mensen die barsten van de energie, onze visie omarmen en klaar zijn om samen met ons deze missie naar een hoger niveau te tillen!Maak je klaar om samen met je team een programma op te zetten waarin het draait om plezier voor de jeugd n ouders in de buurt. Samen met onze stagiaires en lokale partners ga je aan de slag met leuke activiteiten. Deze activiteiten zijn erop gericht om hun zelfvertrouwen een boost te geven. Denk aan emotionele groei, het vinden van hun identiteit, deelnemen aan clubs en het aanpakken van zaken zoals voorbereiden op een goede (middelbare) schoolkeuze. Jij gelooft in hun kracht en laat zien hoe ze deze kunnen benutten. Je werkt samen (aan leuke projecten) met creatieve mensen uit de sport, kunst en cultuurwereld om (gezamenlijk) de buurt te verrijken. Jij blinkt uit in speciale programma's zoals powerklassen, playgrounds (buiten spelen), en tienerbijeenkomsten. Jij zit niet stil! Je gaat eropuit en benadert jongeren op school, online, bij de lokale hotspots - eigenlijk overal! Je geheime wapen zijn je socials skills, zo onderhoud je ook contact met ouders en scholen. En trouwens, onlineactiviteiten zijn een groot onderdeel van je taken. We worden graag verrast door jouw ideen. Ben jij daarnaast ook graag buiten aan het werk, niet vies van een regenbuitje en ben jij goed aanwezig op de socials? Doe je dit alles met de nodige voorbereiding n organisatie vaardigheden? Dan zoeken wij jou!Onze strategie? Het draait allemaal om de WIE-factor: Wederkerigheid, Informeel netwerk en het versterken van de Eigen kracht - zelfs voor degenen die zich wat kwetsbaarder voelen.Wie zijn wij?

Jij en wmo radar! Samen vooruit.Wmo Radar verbindt bewoners, bedrijven en organisaties in Rotterdamse wijken, waardoor we beter voor elkaar zorgen n elkaar versterken. Als initiatiefnemer bieden we houvast aan het individu n het collectief om bij te dragen aan de nieuwe samenleving. Met de unieke aanpak 'Het Nieuwe Welzijn', daagt dit team bewoners uit om zlf een bijdrage te leveren middels vrijwilligerswerk, werk of ondernemen. Onze drijfveer is samen een betere buurt creren waarin iedereen meetelt, meedoet n van betekenis is. Wmo Radar maakt meedoen leuk, eenvoudig en motiverend.

Wat je krijgt

Maak je klaar voor een te gekke uitdaging binnen een snelgroeiende, bruisende en relaxte omgeving. Bij ons draait het om jouw unieke aanpak en we geven je de ruimte om te schitteren, terwijl we je ook verantwoordelijk houden voor je resultaten. Natuurlijk horen flexibele werktijden en een stel toffe collega's erbij. En er is meer:

 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid kijken we graag samen naar de mogelijkheid dat je bij WMO Radar kan blijven werken (let op; geen zzp mogelijkheid);
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk;
 • Bijna 19% Individueel Keuzebudget, inclusief eindejaarsuitkering.
 • Laptop en telefoon.

Wie je bent

Jij onderscheidt je als professional met een sterke passie. Door voortdurend scherp te blijven en jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen, werk je niet alleen aan je eigen groei, maar draag je ook bij aan het verbeteren van de buurt. Jouw stijl? Inclusief, daadkrachtig en durft te denken buiten de gebaande paden. Verbindingen leggen, kansen herkennen en connecties maken met anderen? Dat gaat bij jou vanzelf. Jij haalt het beste in jonge geesten naar boven en geeft hen de controle. Je hebt geen moeite met vrijheid, je bent een kei in plannen en je neemt de verantwoordelijkheid voor jouw resultaten en die van het team serieus.Daarnaast vragen wij:
 • Je hebt een mbo-diploma niveau 4 of hbo-diploma in de richting van het Sociaal Domein, bijvoorbeeld Sociaal Maatschappelijke dienstverlening, Social Work, Pedagogiek, Kind professional of Buurtsportcoach; Wil je zeker weten dat jouw opleiding geschikt (kan zijn) is? Kijk dan op het Registerplein;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met het werken met kinderen en tieners (stage niet meegerekend);
 • Je begrijpt jeugd n kent de (online)kanalen waar zij zich bevinden;
 • Ondernemen zit in je bloed. Jij bent de persoon die dingen voor elkaar krijgt, doelen stelt en actie onderneemt;
 • Flexibel werken is voor jou geen enkel probleem en je vindt het leuk om het buitenprogramma te draaien.Ben jij de medewerker die we zoeken?

Klik op de sollicitatieknop op deze pagina en stuur ons je CV n een korte motivatie.

Wij zijn dol op verrassingen, dus geef je motivatie een creatieve draai! Maak bijvoorbeeld een kort filmpje of moodboard over wat jou drijft en waarom je bij ons aan de slag wilt en stuur deze per mail naar de Recruiter via [stuur een e-mail]. Laat ons zien wie jij echt bent!?De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WMO Radar