Consolid

Receptionist

Details van de functie

Logo Ben jij de receptionist in Maastricht die wij van Consolid zoeken. Jij bent de belangrijkste schakel van het bedrijf

Wat bieden wij?

Bij Consolid heb je naast een leuke en afwisselende baan recht op een mooi arbeidsvoorwaardenpakket zoals:
  • Een All-in bruto uurloon tussen € 15,26 - € 16,60 afhankelijk van jouw werkervaring. Dit is inclusief vakantiegeld van 8,33% en bovenwettelijke vakantiedagen (10,82% van het brutosalaris).
  • Een baan met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
  • 20 vakantiedagen (op basis van 40 uur).
  • Direct pensioen vanaf dag 1 bij Consolid.
  • Persoonlijke contactpersoon bij Consolid en opdrachtgever.

Functieomschrijving Receptionist

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je het visitekaartje bent van het bedrijf? Consolid zoekt een enthousiaste receptionist(e) in Maastricht. In jouw rol van receptionist(e) speel je een cruciale rol in het verwelkomen van bezoekers, het beheren van telefoongesprekken en het ondersteunen van administratieve taken.

Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers. Je zorgt voor een warm welkom en biedt professionele ondersteuning. Je werkt nauw samen met het team om ervoor te zorgen dat de receptie efficiŽnt draait en een positieve indruk achterlaat bij bezoekers. Je beheert de receptie door bezoekers te ontvangen, ze door te verwijzen naar de juiste personen en binnenkomende telefoongesprekken te behandelen. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning door inkomende en uitgaande post te verwerken, kantoorbenodigdheden te verzorgen en te assisteren bij diverse administratieve taken. Ook verleen je klantenservice aan bezoekers en medewerkers door informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden

Functie eisen Receptionist

Je bent representatief en verzorgd en durft jezelf gastvrouw/-heer te noemen. Je hebt een warme persoonlijkheid, bent betrokken en empathisch. Je hebt oog voor detail en voelt goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Jouw passie voor hospitality is waar het echt om draait.

Bij Consolid vinden we het belangrijk dat je al enige ervaring of levenservaring hebt. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:
  • Jij bent 12 uur per week beschikbaar op wisselende diensten van maandag t/m vrijdag
  • Jouw werktijden zijn wisselend tussen 08.00-15.00 uur.
  • Je bent energiek en ondernemend en vindt het vanzelfsprekend om een stapje extra te zetten.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels.
  • Jij kan een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

Zie jij jezelf al helemaal in deze rol? Reageer dan vlug of stuur een mail naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid