City 360

Betaalde bbl-opleiding tot boa (mbo-niveau 3) omgeving Amsterdam

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een betaalde bbl- opleiding tot boa met uitdaging en doorgroeimogelijkheden? Bij Trigion City 360 zet jij de eerste stap!

Functieomschrijving

Ben je beveiliger of in een andere functie actief in de beveiliging en klaar voor de volgende stap in jouw carrière, wil je een eerste stap zetten richting een carrière bij de politie of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de betaalde bbl-opleiding tot boa misschien wel wat jij zoekt.

Over de betaalde bbl-opleiding tot boa
We leiden jou in 10 weken op tot gediplomeerd boa. Tijdens deze opleiding, die wij volledig voor jou betalen, doe je kennis op over wet- en regelgeving en leer je hoe je mensen aanspreekt. De lesstof wordt klassikaal besproken met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je lesstof, oefeningen en proeftoetsen. De betaalde opleiding tot boa bestaat uit 13 klassikale lesdagen in Amsterdam en 3 examendagen. Deze dagen worden verspreid over 10 weken, met 2 lesdagen per week. De lesdagen zijn als volgt opgebouwd:

 • Wettelijk kader (6 dagen);
 • Gespreks- en benaderingstechnieken (4 dagen);
 • Regeling toetsing geweldsbeheersing (3 dagen).
Tijdens dit leerwerktraject voer je werkzaamheden uit als toezichthouder. Werken als toezichthouder bij Trigion City 360 is afwisselend en na de opleiding heb je uitzicht op een vaste baan. Tijdens de boa-opleiding ligt de nadruk van jouw werkzaamheden als toezichthouder op:

 • Vriendelijk informeren en adviseren; Jij bent het visitekaartje van de gemeente en informeert burgers bijvoorbeeld over procedures en regels. Door het verlenen van goede service of hulp geef je een positieve impuls aan het imago van de gemeente. Met als gevolg tevreden burgers en dus een beter leefklimaat.
 • Conflicten beheersen; Tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden kun je te maken krijgen met belangentegenstellingen, agressie of geweld. Tijdens dit soort situaties blijf jij kalm en oplossingsgericht.
 • Samenwerken; Je werkt veelal in teamverband en met meerdere partners. Jij draagt bij aan het gezamenlijk resultaat door de optimale afstemming met anderen.
 • Integer handelen; Je kunt in situaties terechtkomen waarbij het belangrijk is om vast te houden aan jouw professionele waarden en gedragsnormen. Ook wanneer dit onder druk gebeurt.
 • Surveilleren; Je voert surveillance rondes uit te voet, op de fiets of in de auto.
 • Rapporteren; Jij constateert en rapporteert bevindingen en indien bevoegd als boa schrijf je ook proces-verbalen uit.

Trigion City 360. Jouw startpunt.
Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat voor jou namelijk altijd op de eerste plaats. Je deinst niet terug voor uitdagende situaties. Daarom krijg je de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Daarbij hoort wel een flexibele houding, maar dat is voor jou vanzelfsprekend. Jij gaat voor een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Wat je krijgt

Een uitdagende baan, een team met leuke collega's en:
 • Een volledig door ons betaalde bbl-opleiding op mbo-niveau 3. Als welkomstcadeau!
 • Een bonus tot €250,- wanneer je de opleiding in één keer succesvol afrondt;
 • Een bruto uurloon van €14,00 exclusief een onregelmatigheidsvergoeding van 20% tot 65%;
 • Aanvullende vergoedingen zoals reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en pensioenopbouw;
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of de gemeente;

Wie je bent

Jij bent fit. En dat is erg belangrijk. Als toezichthouder en boa maak je namelijk veel meters. Daarnaast ben je gemotiveerd en leergierig. Deze bbl-opleiding is mogelijk nog maar het begin. Wie weet wil je daarna doorgroeien naar de functie van medior of senior boa, of als boa toezichthouden op de Drank- en Horecawet. Je kunt zelfs aan de slag als boa in het Openbaar Vervoer (OV). Er zijn dus in ieder geval genoeg mogelijkheden!

Daarnaast beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en:

 • MBO-3 werk en denkniveau.
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels, ook in stressvolle situaties.
 • Bij voorkeur heb je een rijbewijs B of kun je aantonen dat je binnenkort je rijexamen hebt gepland.
 • Ben je woonachtig binnen een straal van 70 kilometer van Amsterdam.

Solliciteer interactief via onze game!
Wij zijn benieuwd naar jou! Daarom solliciteer je bij Trigion zonder cv of brief. Hoe dan wel? Via een game! Hierin krijg je in 20 minuten korte video's te zien en vragen over het werk als toezichthouder bij Trigion. Na afloop weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan én hebben wij een eerste indruk van jou.

Heb je de game afgerond? Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.
 

 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360