City 360

Fiscaal parkeercontroleur Amsterdam

Details van de functie

Logo Controleur parkeerbelasting

Functieomschrijving

Je bent een liefhebber van de wet- en regelgeving en wilt parttime of fulltime aan de slag als fiscaal parkeercontroleur in een team van betrokken collega's. In deze mooie functie binnen de gemeente Amsterdam krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren naar de functie van Buitengewoon Opsporingsambtenaar!

 

 Jouw dag als fiscaal parkeercontroleur begint?

...In de gemeente Amsterdam met een briefing van de aanwezige teamleider, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie! Deze start kan overdag zijn, maar ook in de avond of nacht. Na de briefing weet je precies waar en met wie je tijdens je dienst aan de slag gaat. Je checkt nog even je materialen waarna je in/op het voor jou bestemde voertuig stapt! De diensten zijn zeer afwisselend. Zo draai je een dag(deel) een solo scooterdienst waarbij je meldingen vanuit de regiekamer opvolgt en houd je je op een ander dag(deel) bezig met het plaatsen en verwijderen van wielklemmen. Naarmate je langer in dienst bent en de werkzaamheden goed gaan mag je, naast inzet op andere diensten, zelfstandig controle rondes rijden op de scanauto en zal je met regelmaat ingepland worden voor nachtdiensten van 23:30 tot 08:00. Aangezien je de hele dag lekker in de buitenlucht werkt, ben je weerbestendig en laat je jezelf niet tegenhouden door een regenbui. Als parttime of fulltime fiscaal parkeercontroleur ben je natuurlijk alert op jouw directe omgeving. Aangezien je in een herkenbaar uniform gekleed gaat, zal je ook inwoners en toeristen moeten informeren en verwijzen. Als parkeercontroleur ken jij Amsterdam namelijk op je duimpje! Daarnaast kan er tijdens incidenten of calamiteiten ook beroep op je worden gedaan en zal je vanuit je functie juist moeten handelen. 

Jij krijgt de kans om jezelf te laten zien. Grijp jij die kans aan? Dan zorgen wij ervoor dat je over voldoende doorgroeimogelijkheden beschikt. Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou een betaalde opleiding tot boa aan. Tijdens de opleiding kan je blijven werken als fiscaal parkeercontroleur. 

De diensttijden zijn van maandag t/m zondag van 08:30 tot 15:30, 15:15 tot 23:45, 17:15 tot 23:45, 23.30 tot 08:00 en op zondag is er een extra dienst van van 08:30 tot 17:00.

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de toezicht, handhaving of beveiliging waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

 

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat je krijgt

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360;
  • Een bruto maandsalaris van € 2.277,60 op basis van 36 uur excl. onregelmatigheidsvergoeding van 10% tot 35%,
  • Een reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en pensioenopbouw;
  • Een uitgebreide opleiding en inwerkperiode tot fiscaal parkeercontroleur;
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar;

 

Wie je bent

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt al enige rijervaring, zowel auto- als scooterervaring;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal;
  • Je bent bereid om onregelmatig te werken en we verwachten dat je regelmatig beschikbaar bent voor avond-, nacht- en weekenddiensten. Per periode dien je minimaal 3 diensten op vrijdagen, zaterdagen en 's nachts beschikbaar te zijn.
  •  Per periode dien je minimaal 4 diensten op vrijdagen, zaterdagen en 's nachts beschikbaar te zijn.

 

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature parttime of fulltime fiscaal parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je cv te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360