Gom

Schoonmaak medewerker bij ISS Universiteit in Den Haag

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Den Haag, Zuid-Holland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor bij de ISS Universiteit in Den Haag. Als schoonmaak medewerker heb je een erg afwisselende en belangrijke baan. Je kunt denken aan het schoonmaken van de trappen, gangen, lokalen, kantoren en het sanitair.

Mogelijkheden:
  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 09:00 uur, dit gaat om een dienstverband van 10 uur in de week.
  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 09:30 uur, dit gaat om een dienstverband van 12,5 uur in de week.

ISS

Het International Institute of Social Studies (ISS) is een internationale graduate school voor beleidsgerichte kritische sociale wetenschappen. Het brengt studenten en docenten uit het Zuiden en het Noorden samen in een Europese omgeving.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaal medewerker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een VOG of ben je in staat er een aan te vragen.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken voor de ISS in Den Haag? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom