Facilicom Solutions

Verandermanager; Facilitaire transformatie specialist

Details van de functie

Logo Ben jij die verandermanager die graag koers bepaalt voor verandering binnen het facilitaire domein? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Als Verandermanager ben jij d sleutelfiguur die de koers bepaalt voor verandering binnen het facilitaire domein, zowel intern als bij onze gewaardeerde klanten. Jouw missie? Het finetunen van facilitaire systemen, optimaliseren van processen en het versterken van samenwerkingsverbanden, waardoor het facilitaire landschap tot nieuwe hoogten wordt gebracht.Wie zijn wij?

Bij Management & Advies, onderdeel van Facilicom Solutions, draait alles om het realiseren van mogelijkheden! We gaan hand in hand met onze opdrachtgevers om de meest geschikte facilitaire dienstverlening te creren. We zijn gepassioneerd bezig met het oplossen van facilitaire- en vastgoedvraagstukken in diverse sectoren, zoals het bedrijfsleven, de overheid, zorg en onderwijs. Onze aanpak? Mensgericht, duurzaam, pragmatisch en innovatief. We hebben een ongekende passie voor ons vak en benaderen alles, van performance vraagstukken tot facilitaire inkoop en verandermanagement, met een frisse blik en een hands-on mentaliteit.Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van het M&A consultancy team, een dynamische groep van 40 collega's, waarvan 9 gepassioneerde Verandermanagers, waaronder jij! Hierin ben jij verantwoordelijk voor verandertrajecten en implementaties die het facilitaire aspect centraal stellen, zowel intern als extern. Je schakelt net zo makkelijk met de receptioniste als met het directieteam en weet jouw invloed aan te wenden, weerstand te herkennen en te overwinnen, anderen te begeleiden door coaching, reflectie en diepgaande betrokkenheid van stakeholders.

Als consultant bij klanten ben je de facilitaire transformatiespecialist en ben je de sleutel tot het optimaliseren van facilitaire processen. Je bent organisatiesensitief, waarbij je niet alleen de verandering leidt, maar ook de behoeften en belangen van verschillende belanghebbenden binnen het facilitaire domein nauwlettend in de gaten houdt.Wat vraagt dat van jou?

Dit vraagt van jou dat je communicatief vaardig bent, een netwerker met overtuigingskracht. Je herkent snel patronen, weet de juiste vragen te stellen en maakt je analyse. Je bent mens- en procesgericht en een pr is als je de brug weet te slaan tussen business en IT. Uiteraard ben je prettig in de omgang, ga je reflectie niet uit de weg en kunnen wij niet om jou heen!Wat je krijgt

Bij Management en Advies binnen Facilicom Solutions kom je terecht in een dynamisch team van gedreven collega's waar enthousiasme de norm is. Bij ons krijg je de kans om jouw vakmanschap volledig te benutten. Hier zijn de communicatielijnen kort en heerst een collegiale en informele werksfeer. Bij ons ben je onderdeel van een familiebedrijf en dat voel je!

Verder:

 • salaris tussen € 4.500,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.;
 • een auto, laptop en telefoon;
 • een bonusregeling;
 • de vrijheid voor nieuwe ideen en ontwikkelingen;
 • interne opleidingskansen en begeleiding;
 • en vergeet je pensioenopbouw niet.

Wie je bent

Om in deze rol te excelleren, beschik je over:

 • uitgebreide ervaring binnen het facilitaire werkveld;
 • academisch werk- en denkniveau (afgeronde HBO of WO);
 • minimaal 8 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • beschikbaarheid van 4 of 5 dagen per week;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions