STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Verbrugge Internationale Wegtransporten

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Verbrugge Int. Wegtransporten. Bij interesse nemen zij vervolgens contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wilt worden bij Verbrugge Int. Wegtransporten, dan word je aangemeld voor het zij-instroomtraject waarbij jij met subsidie begint met je rijbewijs C om vervolgens je CE te behalen. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een ochtend of een middag een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze testen zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van ons (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Bij Verbrugge Int. Wegtransporten kan je ook tijdens het traject aan de slag als terrein medewerker. Je werkt hier in dagdiensten.†

Na het behalen van het rijbewijs ga je aan de slag als Internationaal Chauffeur stukgoed. Als chauffeur draag je zorg voor het vervoer van stukgoederen van en naar diverse locaties. Je vervoert voornamelijk pallets of rollenpapier en voor het laden en lossen heb je over het algemeen een elektrische pompwagen tot je beschikking. Per dag heb je zo'n 3 tot 5 stops. Je rijdt voornamelijk in Nederland en BelgiŽ. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag (zaterdag 1x per maand in overleg), je begint vaak tussen 5:00 en 6:00 's-ochtends en je voert hoofdzakelijk dagritten uit met vertrek vanaf de locatie in Etten-Leur.

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Zelfstandig en flexibel;
  • Woonachtig in de omgeving van Etten-Leur (max. 20km).

Waar ga je werken?

Verbrugge Internationale Wegtransporten biedt duurzame transportoplossingen in verschillende transportmarkten. Onze focus is gericht op excellente service en betrouwbaarheid. Wij realiseren ons dat dit alleen haalbaar is als een toegewijd team hoge kwaliteit en veiligheid garandeert. Van oudsher is ons bedrijf sterk in transport voor de papierindustrie, de chemie, de metaalindustrie en de bouw. Dagelijks zijn ruim 500 chauffeurs onderweg naar tevreden klanten in geheel Europa.

Wat krijg je?
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer (afhankelijk van ervaring);
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Goed materiaal en een vaste auto;
  • Een leuke club enthousiaste medewerkers en een gezellig team;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Betaalde (na)scholing.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL