Embrace hospitality services

Regio receptionist Zwolle

Details van de functie

Logo Werken op meerdere inspirerende werkplekken én als de belangrijkste spil binnen ons bedrijf. Hoe afwisselend is dat? Word het vriendelijke gezicht bij recepties in Zwolle en omgeving!

Functieomschrijving

Je wilt bij Embrace werken, omdat je ?
 • 10% flexibiliteitstoeslag voor de uren die je werkt;
 • je volop kunt ontwikkelen. Doorgroeien naar teamleider? Of een juist andere kant op, bijvoorbeeld recruitment of planning? In onze grote en landelijke organisatie is veel mogelijk;
 • je in de fijne sfeer van ons stabiele familiebedrijf direct thuis voelt.

Het toppunt van variatie én vrijheid. Dat ervaar jij elke dag opnieuw, want je werkt op wisselende locaties die enorm van elkaar kunnen verschillen. Bij Embrace doen we ons hospitalitywerk namelijk op de meest uiteenlopende plekken. Van advocatenkantoren tot onderwijsinstellingen, en van olieraffinaderijen tot overheidsgebouwen. Natuurlijk word je op elke locatie goed ingewerkt en staan collega's voor je klaar.

Laat jij je graag verrassen? Top! Want je hoort soms pas 's morgens waar je die dag gaat werken. Is de vaste receptionist op vakantie of ziek? Dan neem jij voor één of enkele dagen de werkzaamheden over. En ben je het visitekaartje van Embrace én de opdrachtgever. 

Als gastvrouw-/heer of host net dat stapje extra zetten om bezoekers en medewerkers optimaal te helpen en een glimlach op hun gezicht te toveren: precies daarin zit voor jou de voldoening. Daarnaast pak je uiteenlopende administratieve en facilitaire werkzaamheden op, zoals mails versturen, de telefoon aannemen, vergaderruimtes reserveren en zorgen dat koffie en thee klaarstaat.

 

Extra mooi aan jouw baan als regioreceptionist
 • De afwisseling! Jouw werkplekken zijn heel verschillend. Qua werkzaamheden én mensen.
 • Je werkt heel zelfstandig en hebt veel eigen verantwoordelijkheden.
 • Elke dag opnieuw ervaar je hoe jouw gastvrije ontvangst en hulp worden gewaardeerd. Bezoekers en medewerkers verlaten dankzij jou met een glimlach het gebouw. Daar word je zelf toch ook vrolijk van?

Wat je krijgt

Een baan met zekerheid: in ons stabiele familiebedrijf zijn de zaken goed geregeld en hebben we oog voor elkaar. Je krijgt bij ons een warm welkom en een workshop hospitality. Daarnaast kun je rekenen op:

 
 • Bruto uurloon van minimaal €15,33 dat is inclusief een flexibiliteitstoeslag van 10%;
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband. Dit is dus geen tijdelijke functie, we hopen dat je voor langere tijd bij ons blijf werken;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer (vanaf 9 km) of 100% ov-vergoeding;
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering;
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende zorgverzekering;
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.

Wie je bent

Flexibiliteit is jouw middle name! En wat jouw werkplek ook is, je bent je ervan bewust dat je het visitekaartje van de organisatie bent. Je zorgt er dan ook voor dat je er altijd netjes en verzorgd uitziet. Ook kun je goed zelfstandig werken en snel schakelen tussen verschillende taken. Daarbij ga je proactief te werk en heb je oog voor details om dat belangrijke stapje extra te zetten waarmee jij écht het verschil maakt. Wij zijn op zoek naar kandidaten die woonachtig zijn in de omgeving van Zwolle (locaties o.a. Zwolle, Deventer, Lelystad en Emmen). Daarnaast:

 • Ben je 24 uur per week flexibel beschikbaar. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 07:00 en 22:00 uur.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: "Good morning, what can I do for you?"
 • Heb je ervaring met frontoffice of soortgelijk werk.
 • Bezit je een rijbewijs B en eigen vervoer.
 • Bereid om maximaal een uur te reizen enkele reis.

 

Solliciteer interactief via onze game!

Wij zijn benieuwd naar jou! Daarom solliciteer je bij Embrace zonder cv of brief. Hoe dan wel? Via een game! Hierin krijg je in 20 minuten korte video's te zien en vragen over het werk als receptionist bij Embrace. Na afloop weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan én hebben wij een eerste indruk van jou.

 

Heb je de game afgerond? Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.

Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services