Gom

Schoonmaak medewerker bij Albert Heijn Distributiecentrum in Bergen (Limburg)

Details van de functie

Logo Zoek jij een (bij-)baan in de schoonmaak in de omgeving van Bergen in Limburg? Lees dan direct verder!

Functieomschrijving

Wij zijn per 24 juni 2024 op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als schoonmaak medewerker bij het Distributiecentrum van Albert Heijn in Bergen, Limburg. Als logistiek schoonmaak medewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor een stralend schoon Distributiecentrum. Het is een groot magazijn vol met alle producten die worden vervoerd naar de supermarkten. De vloer krijgt de hele dag veel te voortduren en doordat jij met de schrobmachine en/ of veegmachine over de vloer rijdt, glimt de vloer weer. Je zorgt dat de kantoren en het sanitair schoon wordt gemaakt. Daarnaast maak je stellingen en deuren schoon. Je werkt hier zowel zelfstandig als in teamverband en het dragen van veiligheidsschoenen zijn hier verplicht.

 

Op dit moment staan de volgende diensten hier open:
 • Maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 21:00 uur. Dit is een dienstverband van 20 tot 30 uur per week. (2 personen)
 • Zaterdag en zondag van 11:00 tot 15:00 uur. Dit is een dienstverband van 8 uur per week.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje via whatsapp naar de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

 • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
 • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je kunt een VOG aanvragen;
 • Je bent in het bezit van werkschoenen (dit is een pré);
 • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche (dit is een pré);
 • Je beschikt over een BOS (basis opleiding schoonmaak) diploma (dit is een pré).

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Bergen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.

 

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom