Gom

Meewerkend voorman/voorvrouw bij Albert Heijn Distributiecentrum in Bergen

Details van de functie

Logo Woon jij in (de omgeving van) Bergen en ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak als leidinggevende? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste collega die ons team komt versterken als meewerkend voorman of voorvrouw bij het Distributiecentrum van Albert Heijn in Bergen, Limburg. Als meewerkend voorman/voorvrouw ben jij zowel een schoonmaak medewerker als een leidinggevende. Als meewerkend voorman of voorvrouw stuur je, naast de reguliere schoonmaak werkzaamheden, een team aan en doe je administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van de uren. Je hebt contact met de klant en bent verantwoordelijk voor het bestellen van de benodigde materialen. De schoonmaak werkzaamheden zullen bestaan uit het schoonmaken van de stellingen, deuren en vloeren. Je werkt hier zowel zelfstandig als in teamverband en het dragen van veiligheidsschoenen zijn hier verplicht.
 

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur. Dit is een dienstverband van 30 tot 38 uur per week. 

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje via whatsapp naar de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als meewerkend voorman of voorvrouw bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,74 en €17,07 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, opleiding leidinggevenden, persoonlijke trainingen en diverse doorgroeimogelijkheden;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Je bent flexibel, probleemoplossend, en je hebt een positieve en initiatiefrijke houding. Als meewerkend voorman/voorvrouw in de schoonmaak heb je een scherp oog voor een schone locatie, weet van aanpakken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega's toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:
 

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt een VOG aanvragen;
  • Je bent in het bezit van werkschoenen (dit is een pré);
  • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche en het liefst ook in leidinggeven;
  • Je beschikt over een BOS (basis opleiding schoonmaak) diploma (dit is een pré).

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de meewerkend voorman of voorvrouw die wij zoeken in Bergen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.

 

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom