Gom

Schoonmaak medewerker bij een zorginstelling in Harreveld

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak baan en woon je in Harreveld? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor het schoonmaken van een zorginstelling in Harreveld. Dit is een plek waar jongeren met gedragsproblemen begeleiding krijgen. De zorginstelling is gelegen in het Gelderse Harreveld in een rustige omgeving. Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het zorgen van een gezonde werkomgeving voor jongeren en medewerkers. Op deze locatie werk je zelfstandig en in teamverband. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair, openbare ruimtes en groepen. Onder de groepen valt de schoonmaak van de woonkamers, eetkamer, keuken, kantoren, slaap kamer leiding, speciale kamer, trappen en de gymzaal.

 

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 13:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 25 uur per week.

 

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! 

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker of schoonmaakster heb jij;

 

  • Eigen vervoer om naar de locatie te reizen;
  • Ervaring in de schoonmaak;
  • Een BOS opleiding in je bezit;
  • De mogelijkheid om een VOG aan te vragen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Harreveld? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

 

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom