Gom

Vloerenonderhoud schoonmaakspecialist bij 's Heeren Loo in Ermelo

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de schoonmaak? Woon je in de omgeving van Ermelo en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij 's Heeren Loo in Ermelo als vloerenonderhoud schoonmaakspecialist. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het welzijn en de gezondheid van anderen. Als vloerenonderhoud schoonmaakspecialist heb jij een erg afwisselende baan. Dit kan zijn het ondersteunen van schoonmakers, vloeronderhoud zoals vloeren schrobben met een schrobmachine of werken met een hogedruk reiniger. Door jouw inzet en toewijding zorg je ervoor dat alles er spic en span uitziet. Op die manier kunnen de bewoners en medewerkers in een frisse en schone omgeving leven en werken.

 

De werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 06:00 en 14:00 uur. Het gaat om een fulltime dienstverband van 38 uur per week.

 

Als vloerenonderhoud schoonmaakspecialist werk je fulltime. Heb je vragen? Stuur de recruiter een berichtje! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als handyman / vloeronderhoud schoonmaakspecialist bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,09 en €16,29 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als handyman / vloerenonderhoud schoonmaakspecialist heb jij;

 

  • een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift;
  • eigen vervoer om naar de locatie toe te reizen;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • ervaring met vloeronderhoud is een pre.

 

Ben jij de vloerenonderhoud schoonmaakspecialist die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom