NS

Verkoopmedewerker Kiosk Venlo (weekend)

Details van de functie

Logo Je eigen winkel runnen midden in de reuring op een perron of in een centrale stationshal. Een leukere parttime baan is er niet, toch? Klanten laat je niet wachten. Verder bepaal je zelf wanneer je de verschillende werkzaamheden oppakt. Je kunt vroege diensten en late diensten draaien.

Jouw beschikbaarheid
Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan voor in het weekend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou de mogelijkheid om voor 8 tot 12 uur per week bij ons aan de slag te gaan. We zoeken een enthousiaste nieuwe collega die het hele weekend beschikbaar is voor wisselende diensten. Je hebt in ieder geval de optie om de winkel te kunnen openen om 7:00 uur en/of sluiten om 20:30 uur.

Daarnaast is het helemaal top als je af en toe ook (in overleg) doordeweeks en/of tijdens vakantieperiodes extra kan werken.

Bij Kiosk Venlo hebben we uitgebreide openingstijden om onze klanten te voorzien van de beste service. Doordeweeks zijn we open van 6:00 tot 20:00 uur. Zaterdag van 7:00 tot 20:00 uur en zondag van 8:00 tot 20:00 uur.

Als senior medewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig mogen openen en/of sluiten van de winkel, het gat hier dan ook om een stand-alone winkel.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van NS