STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij De Verhuis-Butler

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je C(E) rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar de Verhuis-Butler. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan gaan wij je aanmelden voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je C(E) rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het traject ga je aan de slag bij de Verhuis-Butler als verhuizer om zo alvast de fijne kneepjes van het vak te leren.

Na het behalen van je C(E) rijbewijs ga je als chauffeur-verhuizer aan de slag bij de Verhuis-Butler. Samen met een enthousiast team dragen jullie met zijn alle de verantwoordelijkheid om zorgvuldig en zuinig om te gaan met de spullen van de klant en de klant te ontzorgen. Je helpt mee met het inladen van de vrachtwagen en draagt zorg dat dit op een zo efficiŽnt mogelijke manier gebeurd. De werkzaamheden zullen voornamelijk overdag zijn.

Wat neem je mee?
 • Het rijbewijs B en enige jaren rijervaring;
 • Een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te worden;
 • Eigen vervoer en je bent woonachtig in de omgeving van Capelle aan den Ijssel.

Waar ga je werken?

De Verhuis-Butler is onderdeel van de Organisatie Erkende Verhuizers (OEV). De Verhuis-Butler is gevestigd in Capelle aan den IJssel en voert verhuizingen uit voor particulieren, voor het bedrijfsleven en overheden. Het gaat om zowel nationale, als internationale verhuizingen. De Verhuis-Butler verzorgt niet alleen grote verhuizingen, maar ook kleinere verhuizingen. Een van de voorbeelden is verhuisritten naar verzorgingstehuizen of een tijdelijk onderkomen. Voor al deze mogelijkheden en alles daar tussenin kun je bij de Verhuis-Butler terecht. Door jarenlange ervaring van vakkundige verhuizers en verhuis-coŲrdinatoren levert de Verhuis-Butler hoge kwaliteit. De Verhuis-Butler is niet voor niets een van de meest toonaangevende verhuisfirma's van Nederland!

Wat krijg je?
 • Subsidie vanuit STL voor het halen van je groot rijbewijs;
 • Een tijdelijk contract bij De Verhuis-Butler met uitzicht op een vast contract;
 • Een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
 • 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen per jaar;
 • Reiskostenregeling woon-werkverkeer;
 • Fooien;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Scholings- en studiefaciliteiten;
 • Team- en bedrijfsuitjes.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL