IKEA

Verkoopmedewerker Parttime

Details van de functie

Logo Jij gaat van nature graag met mensen in gesprek. Helpen en meedenken is iets waar jij blij van wordt. En daar wil je iets mee doen! Gelukkig voor jou én voor ons is er de functie van partime verkoopmedewerker bij IKEA Barendrecht op de sales afdeling en je komt dan te werken op de Markethall. Dat doe je 24 uur per week, voornamelijk in de avonden en in de weekenden.

Een dag met ons in jouw leven
In onze winkels komen dagelijks 6.000 tot 10.000 bezoekers voorbij. Het is aan de verkoopmedewerker de taak om van deze bezoekers klanten te maken. Je vindt het leuk om met verkopen bezig te zijn. Dit doe je in een enthousiast team van collega's waarmee je in goed overleg de taken verdeelt.
Je gaat 24 uur per week bij ons aan de slag, voornamelijk op doordeweekse dagen/avonden, weekenddagen en tijdens vakanties.

Verder:
  • Zorg je ervoor dat de afdeling er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is.
  • Zorg je dat de prijskaartjes van de verschillende artikelen kloppen, showroommodellen er netjes bijstaan en zo nodig vervangen of aangepast worden, zodat de klant zelfstandig producten kan kopen.
  • Pik je de verkoopsignalen op en gaat daarmee actief aan de slag om klanten te voorzien van passende woonoplossingen.

Wie je bent
Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

  • een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
  • inzicht in verschillende computerprogramma's. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA