IKEA

Bijbaan Customer Relations

Details van de functie

Logo IKEA Duiven is op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Customer Relations. Je gaat 12 uur per week werken. Je zult vooral worden ingezet op de avonden (vanaf 17 uur) weekenden en in de schoolvakanties zoals de kerstvakantie.

Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je element als je bezoekers een geweldige klantervaring kunt laten beleven.

Een dag met ons in jouw leven
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciŽle, horeca- en/of Retail omgeving;
-Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop.
-Je bent communicatief sterk en leergierig
-Je beseft dat deze baan fysiek vrij zwaar kan zijn

Wie je bent
Met jouw inlevingsvermogen en klantgerichtheid zorg je ervoor dat onze klanten vertrouwen houden in onze mooie IKEA-producten en blijven terugkomen. Hoe druk het ook is, jij laat je niet gek maken. Je werkt snel en verliest daarbij niet de kwaliteit van jouw service uit het oog. Je werkt 12 uur per week. Je zal vooral op doordeweekse avonden (vanaf 17 uur), weekenden (zaterdagen en zondagen overdag) en schoolvakanties worden ingepland. Ook heb je:

- de wil om je conditie te versterken: de hele dag heen en weer lopen en meehelpen is intensief.
- weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren. Klanten helpen en verzorgen is het allerbelangrijkst.
- goede communicatieve vaardigheden, je vindt het leuk om contact te hebben met klanten en collega's. Je bent meedenkend en stressbestendig.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA