IKEA

Fulltime Winkelmedewerker Horeca

Details van de functie

Logo Hej horecamedewerker! Verwelkom samen met 50 collega's honderden klanten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market. Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal bij onze Swedisch Food MArket. Voor 36 uur per week. Betere werktijden en een allround fulltime horecabaan waarin je veel gaat leren, vind je bij de IKEA-vestiging in Amersfoort.

Een dag met ons in jouw leven
Het is écht waar: op de afdeling IKEA Food is geen dag hetzelfde. De ene dag sta je in de bistro en verkoop je hotdogs. De andere dag in het Zweedse restaurant. Gasten bezorg jij overal een grote glimlach. En natuurlijk het leukste uitje: lekker uit eten met familie of vrienden hoeft niet superduur te zijn. Jij wijst gasten op het gratis kopje koffie en fruitwater. Genieten! Trek het IKEA-uniform aan, wordt goed ingewerkt op onze Swedisch Food market én krijg een training over voedselveiligheid. Zo leer je alle kneepjes van het vak als horecamedewerker. Wat je precies doet?

Jij zult het visitekaartje zijn van onze supermarkt die zich beneden bevindt naast de Bistro. Wij noemen dit de "Swedisch food market" Hier zul je onze klanten adviseren over Zweedse delicatessen (met die bijzondere namen). Er is ruimte voor ondernemerschap en commercieel lef. Jij zorgt ervoor dat "jouw" supermarkt er altijd goed gevuld bijstaat.

Wie je bent
Een vrolijkerd. Iemand die de slingers iedere dag ophangt en successen viert. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt. Je bent flexibel in je werktijden. Doordeweeks ben je uiterlijk 22:00 uur klaar, op zaterdag om 20:00 uur en op zondag om 19:00 uur. We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en je mag daarom 1 dag én 1 dagdeel van de week blokken waarop je niet werkt. Zin om te starten? Check of je dit hebt:

  • mbo-werk- en -denkniveau.
  • weinig of veel horeca-ervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.
  • jij wordt blij van de klanten de beste service verlenen, bent hands-on en gaat ervoor om commercieel succes te behalen.
  • de ambitie om mooie stappen te maken in je carrière bij IKEA, want als jij groeit, groeien wij ook.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA